Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΕΠΣΕ: Με θετικό πρόσημο η συγκέντρωση στην Αιδηψό

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΕΠΣ Εύβοιας με τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Βόρειας Εύβοιας στην Αιδηψό. Παρόντες από πλευράς Ένωσης ο Πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου, ο Γραμματέας κ. Πίσχινας, ο Ταμίας κ. Παπαδάκης, ο Αντιπρόεδρος Β. Ευβοίας κ. Αλαφάκης, ο αναπληρωτής Γραμματέας κ. Λάμπρου, ο αναπληρωτής ...
Ταμίας κ. Μισιρλής Άγγελος, το μέλος κ. Κατσαντώνης Ελευθέριος, καθώς κι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Καρατζάς.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από το σύνολο, σχεδόν, των σωματείων (18 από τα 20).Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον ΚΑΠ και το Πειθαρχικό Κώδικα και πως συνδέονται μεταξύ τους, καθώς και για τους παρατηρητές των αγώνων. Δόθηκε έμφαση στη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ της ΕΠΣΕ και των σωματείων για την καλύτερη λειτουργία του ποδοσφαίρου στο νομό μας.Η συζήτηση κρίθηκε θετική από όλους και σε αυτήν λύθηκαν απορίες για γενικότερα θέματα του Ποδοσφαίρου.Συμπέρασμα και απόφαση όλων ήταν πως τέτοιες συναντήσεις πρέπει να γίνονται πιο συχνά, ώστε να λύνονται όλα τα θέματα που πιθανά προκύπτουν. Ακολουθούν φωτογραφίες από τη συγκέντρωση.
 


Συνάντηση στη Βόρεια Εύβοια - Μάρτιος 2019

Συνάντηση στη Βόρεια Εύβοια - Μάρτιος 2019


Συνάντηση στη Βόρεια Εύβοια - Μάρτιος 2019


Συνάντηση στη Βόρεια Εύβοια - Μάρτιος 2019