Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων

Κάποια στιγμή πριν καιρό είχαμε γράψει πως κάτω από κάποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να τελειώσει το θέμα εκλογής δημοτικής αρχής και από την πρώτη Κυριακή. Τότε κάποιοι γέλασαν, αλλά τώρα διαπιστώνουν πως αυτός ο στόχος είναι μεν δύσκολος, αλλά μπορεί και να επιτευχθεί.
Από σήμερα μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας αρχίζουν οι συζητήσεις και οι ....
επαφές, ώστε να πάμε στις εκλογές με αυτόν τον στόχο.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες,  μια εκλογική αναμέτρηση την κερδίζεις μόνο αν βάλεις υψηλούς στόχους κι αν δεν σ΄ ενδιαφέρει τι ψήφους θα πάρει ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος, αλλά πόσους περισσότερους θα πάρεις εσύ.
Αν το ψηφοδέλτιο της κυρίας Γκόγκου είναι ισχυρό και πείθει τους δημότες, τι νόημα έχει ν΄ ασχοληθούν με το ψηφοδέλτιο Ψαθά; Η κυρία Γκόγκου και οι συνεργάτες της, θα πρέπει να υπηρετήσουν τους δικούς τους στόχους, προσθέτοντας καθημερινά δημότες- συνεργάτες, αφού μια δημοτική αρχή για να πετύχει πρέπει να έχει τους δημότες της ως συνεργάτες, σε όλη την διάρκεια της θητείας της και όχι μόνο στην προεκλογική περίοδο.
Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων τα πράγματα λίγο ως πολύ πήραν τον δρόμο τους και σύντομα τα μαντάτα θα φτάσουν σε κάθε σπίτι.