Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Τι νόημα είχε η αναβολή των αγώνων της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ;  Γιατί να μην διεξαχθούν οι αγώνες ΕΡΕΤΡΙΑ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ; Τους φωστήρες της ΕΠΟ δεν τους ενοχλεί που δεν έχει διεξαχθεί ο αγώνας ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;  

- Θέμα έχει δημιουργηθεί με μέλη του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά ....
ειλικρινά δεν θελήσαμε να μάθουμε λεπτομέρειες και ούτε θέλουμε να μάθουμε. Θα λέγαμε όμως πως ο χώρος εργασίας του κάθε μέλος είναι ιερός και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να λύνουν εκεί της διαφορές τους. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πάντα είχε τα παραμάγαζά του, αλλά αυτά θα πρέπει να τελειώσουν, όπως τελείωσε και η ομάδα.

- Ο τελικός Κυπέλλου μπορεί να τελείωσε, αλλά η σελίδα αυτή θα κλείσει μετά την συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής και τις ποινές που θα επιβληθούν σε αυτούς που έκαναν ότι έκαναν και θα έχουμε μια μαύρη σελίδα στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο. Οι τιμωρίες "θα φτάσουν "  και στην κερκίδα εκεί απ΄ όπου ποδοσφαιριστής άλλης ομάδας έβριζε χυδαία τους διαιτητές.

- Για την διαιτησία του κυρίου Πόγκα έχουμε γράψει πως είχε λάθη, αλλά δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Ο κύριος Πόγκας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί "στημένος" και πως οι αποφάσεις του έστελναν το κύπελλο στην ΑΡΤΑΚΗ. Τον αγώνα τον έχασε η ΕΡΕΤΡΙΑ με έναν απλό τρόπο. Ασχολήθηκε με τους διαιτητές και απέκτησε νεύρα. Δεν ήταν καλύτερη η ΑΡΤΑΚΗ και ίσως το μεγαλύτερο λάθος του Πόγκα ήταν που δεν έστειλε στην κερκίδα αυτούς που σε κα΄θε σφύριγμα έτρεχαν στον διαιτητή και έλεγαν τα δικά τους. Το χειρότερο σ΄ αυτόν τον τελικό δεν ήταν η διαιτησία. Το χειρότερο ήταν το ότι οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και τα λάθη προπονητών και ποδοσφαιριστών, έβγαζαν μάτια. Κύριοι, ο Πόγκας ακόμη και να το ήθελε δεν θα μπορούσε να "στήσει" τον αγώνα, γιατί δεν ξέρει να το κάνει. Το ίδιο ισχύει και για τους βοηθούς Τσιφλάκο και Παππά. Ξέρουμε καλά πως λειτουργούσε στο παρελθόν η παράγκα και ποια ήταν τα εργαλεία της. Εκείνη η παράγκα προσπάθησε να επιστρέψει αλλά μέχρι τώρα δεν τα κατάφερε κι ελπίζουμε η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣΕ να μην το επιτρέψει ποτέ αυτό.

- Εκεί στα Ψαχνά να ξέρετε πως δεν πρέπει να κάνετε πονηρές σκέψεις επειδή μας βλέπετε στην περιοχή. Δεν βρισκόμαστε εκεί για τον ΗΡΑΚΛΗ, αλλά για τις εκλογές. Πρέπει να στηρίξουμε κάποιους υποψηφίους και αυτό απαιτεί να είμαστε εκεί. Επειδή Απρίλιο και Μάιο θα μας βλέπετε καθημερινά στον Δήμο Δυρφίων Μεσσαπίων, καλό θα ήταν να βάλετε κι εσείς ένα χεράκι για να πάνε όλα καλά στις δημοτικές εκλογές. Αυτοί που είναι το μάτι και το αυτί του δημάρχου, καλά θα κάνουν να πάνε για ύπνο και να μην λειτουργούν όπως άλλες εποχές οι καταδότες!!! Εμείς δεν πάμε στα κρυφά, ούτε στα τυφλά. Πάμε φανερά και σε όποιον αρέσει.