Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Καλημέρα

- Μεγάλη Τρίτη σήμερα και να ευχηθούμε σε όλες και όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

- Δεν θέλουμε να γράφουμε πολλά αυτές τις μέρες, αλλά δεν λένε να μας αφήσουν στην ησυχία μας. Το γράψαμε και θα το επαναλάβουμε. Πολιτική με υπονοούμενα, δεν είναι πολιτική και είναι ντροπή να χρησιμοποιούν υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Κύριε Παγώνη ρίχνετε δηλητήριο με υπονοούμενα για την κυρία Ζλακώνη και αυτό δεν σας τιμά. Αν έχετε....
να πείτε κάτι να το πείτε ευθέως και όχι με σπόντες και μπηχτές. Δεν συμφωνούμε κι εμείς με την πρακτική της κυρίας Ζλακώνη, αλλά εσείς καμαρώνατε δίπλα της, όπως και η ίδια δίπλα σας. Τώρα που δεν είσθε παρεάκι, θα λέτε αυτά που λέτε;

- Πήρε λένε το πρωτάθλημα ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ. Καλά έκανε και να του ευχηθούμε να πάει και σε επαγγελματική κατηγορία. Επιτρέψτε μας όμως να γράψουμε πως αν ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ πάρει το πρωτάθλημα και ανέβει κατηγορία, το οφείλει στο ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν ήθελε προφανώς για τους δικούς του λόγους την άνοδο. Εμείς δεν αλλάζουμε τις απόψεις μας, αλλά πιστεύουμε πως στο τέλος, οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν μαζί μας.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα βρει τον δρόμο του, εκτός κι αν επιμείνουν να κάνουν κουμάντο, αυτοί που δεν τα κατάφεραν, γιατί δεν ήξεραν και γιατί ήθελαν να διοικούν αυτοί και να πληρώνουν άλλοι. Τα έχουμε γράψει χιλιάδες φορές και δεν θα μπούμε πλέον σε λεπτομέρειες. Ας φροντίσουν τουλάχιστον να καλύψουν τις υποχρεώσεις του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προς όλους, για  να μην τα φορτωθεί ο επόμενος.
Αυτός που θα αναλάβει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα έχει καμία υποχρέωση προς κανέναν. Αυτός που θα θελήσει να διοικήσει, να φροντίσει ώστε την επόμενη μέρα να υπάρχουν στον λογαριασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τουλάχιστον 50.000 ευρώ και τα οποία δεν θα μπορεί να τα αποσύρει την επόμενη μέρα. Εμείς περιμένουμε.