Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Η κυρία Δήμαρχος

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, πέρασε μια 10ετία, που "τα λέμε" μαζί μέσα από το apopsignomi.blogspot.com και δεν είναι ανάγκη να καταθέσουμε σε κανέναν τα διαπιστευτήριά μας, ούτε φυσικά να πάρουμε την άδεια κάποιου υποψηφίου, για να κάνουμε τα σχόλιά μας ή να γράψουμε την άποψή μας.  Εδώ και πάρα πολύ καιρό, έχουμε πάρει θέση και γράψαμε την άποψή μας για τον δήμαρχο κύριο Γιώργο Ψαθά και τα όσα είχε...
υποσχεθεί και δεν έκανε και ο οποίος είναι και πάλι υποψήφιος στηριζόμενος και πάλι από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το 2014.
Αυτό ο ίδιος δεν θέλει να το ακούει και δηλώνει ανεξάρτητος, αλλά δεν είναι, αφού δίπλα του είναι πάντα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά ο ίδιος δεν έχει ούτε μια ανακοίνωση, για τα όσα στραβά και ανάποδα έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και για τα όσα δεν έχει κάνει, αν και τα είχε υποσχεθεί.
Απέναντί του μεταξύ άλλων, είναι υποψήφια η κυρία Τζοβάννα Γκόγκου - Λιάλιαρη, μία κυρία εργαζόμενη, σύζυγος και μητέρα, η οποία επιδιώκει να κάνει έναν καθαρό και τίμιο προεκλογικό αγώνα, με προτάσεις και θέσεις και χωρίς χτυπήματα κάτω από την μέση, αλλά πάντα με επιχειρήματα.
Είναι προς τιμή της το ότι δεν αποδέχθηκε προτάσεις, οι οποίες ήθελαν να οδηγήσουν τον προεκλογικό αγώνα σε ανθρωποφαγία και σε σπίλωση προσώπων και οικογενειών. Είναι χαρακτηριστική μια φράση της:
 "Θα δώσω τον αγώνα μου καθαρά και έντιμα, προσπαθώντας να πείσω τους δημότες και δεν θα παρασυρθώ από την λάσπη και την συκοφαντία κανενός. Η οικογένειά μου είναι γνωστή και πολυπληθής και οι αρχές που έχω πάρει, δεν μου επιτρέπουν να ρίξω χαμηλά το επίπεδο της αντιπαράθεσης, αν και αυτό θα με βόλευε, αφού οι συγκρίσεις θα ήταν σε βάρος των συκοφαντών μου. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ και αφήνουμε το χθες να το κρίνουν οι δημότες".
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η 5ετία Ψαθά για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, είναι μια χαμένη 5ετία κι ας μη γελιόμαστε, είναι ένα αντίγραφο της χαμένης 4ετίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Η κυρία Τζοβάννα Γκόγκου, δεν θα πει ψέματα στους δημότες και δεν θα μοιράσει υποσχέσεις. 
Δεν θα στηρίξει καμιά ανίκανη κυβέρνηση η οποία θα λειτουργήσει σε βάρος του Δήμου και των Δημοτών.
Δεν θα πάει ποτέ στα υπουργεία για να πάρει κατευθύνσεις και εντολές, αλλά για να απαιτήσει στο όνομα των Δημοτών και του Δήμου.
Δεν θα συκοφαντήσει και δεν θα διασύρει ποτέ Δημότες, διοικήσεις Συλλόγων, Σωματείων και Φορέων, μόνο και μόνο επειδή θα έχουν άλλη άποψη και θα ασκούν κριτική ή επειδή μπορεί να μην ήταν στο ψηφοδέλτιό της ή να μην την στήριξαν στις εκλογές.
Όσο για την προσωπικότητά και την δυναμική της, αλλά και την Δημοκρατικότητά της, τι να γράψουμε εμείς. Όποιος τα αμφισβητεί αυτά, ας ρίξει μια ματιά στα άτομα του ψηφοδελτίου της. Τυχαία συστρατεύτηκαν μαζί της όλα αυτά τα πρόσωπα;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων, θα γυρίσει σελίδα. Οι δημότες δεν θα υποκύψουν ούτε σε απειλές, ούτε στον πόλεμο λάσπης. 
Οι δημότες θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους, να ζήσουν στην περιοχή όπως τους αξίζει και όχι όπως θέλουν κάποιοι ρυπαντές και κάποια συμφέροντα, τα οποία ελέγχουν τα πάντα.
Ελέγχουν τον τομέα της υγείας, της παιδείας, του αθλητισμού, της εργασίας, της Εθνικής μας αξιοπρέπειας και πολλούς άλλους τομείς, αφού ελέγχουν και δημάρχους, οι ποίοι δεν αντιδρούν σε τίποτα.
Η προσωπικότητα της κυρίας Τζοβάννας Γκόγκου - Λιάλιαρη, αλλά και των μελών του ψηφοδελτίου της, εγγυάται τον διάλογο με τους δημότες και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ και η Δημοτική Αρχή υλοποιεί τις αποφάσεις.