Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα.

- Τα νέα πιστεύω πως τα μάθατε, αλλά ας το γράψουμε κι εμείς. Πρωταθλητής Ελλάδος ο ΠΑΟΚ. Πρωταθλητής σε όλα και το απέδειξε. Αυτή η ομάδα ήταν άπαιχτη και θα συνεχίσει έτσι. Για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, θα πρέπει και ....
οι άλλες ομάδες να ενισχυθούν και όχι να προσπαθούν με τα ψέματα να παίρνουν πρωταθλήματα. Ας βάλουν το χέρι στην τσέπη κι ας οργανωθούν. Ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα φύγει από την κορυφή.

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Νότιο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας και ανέβηκε στην Α΄ Κατηγορία. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή πορεία να έχουν. Ο Δήμος Ερέτριας θα έχει στην Α΄ Κατηγορία 3 ομάδες. Τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Ερέτριας, τον ΟΛΥΜΠΟ Γυμνού και τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.

- Να μην θυμώνει κανείς κυρίες και κύριοι. Δεν γουστάρουμε να παριστάνουν κάποιοι τον υποστηρικτή του Φάνη Σπανού και την ίδια ώρα να του σκάβουν τον λάκκο. Εμείς θα τα γράφουμε όλα κι ας θυμώνουν. Ο Φάνης θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης γιατί το θέλει ο κόσμος και όχι κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι ή Δημοτικοί Σύμβουλοι.

- Η μάχη της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία θα συνεχιστεί, αφού τα πράγματα έμπλεξαν αρκετά. Σε πολύ δύσκολη θέση οι ΩΡΕΟΙ και το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ και σε κίνδυνο  ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ, ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, ΣΚΕΠΑΣΤΗ και ΒΑΤΩΝΤΑΣ με την ΣΚΕΠΑΣΤΗ να έχει ευκολότερο πρόγραμμα, ενώ ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ έχει το δυσκολότερο.

- Η κυρία Βάκα δεν μοιράζει λεφτά για να γίνει δήμαρχος, γιατί δεν θέλει να έχει στο κεφάλι της κανέναν οικονομικό νταβατζή, ο οποίος "θα τα ρίξει", αλλά μετά θα τα ζητήσει πίσω με τον δικό του τρόπο. Η κυρία Βάκα δεν πληρώνει για να την ψηφίσουν, αλλά καταθέτει την πρότασή της και στηρίζει τα πάντα στην εμπιστοσύνη των δημοτών. Η οικονομική και πολιτική ΣΕΧΤΑ, όπως είπε και ο κ. Μαρκόπουλος και κάποιοι σιώπησαν δίνει τον δικό της αγώνα, αλλά αυτή την φορά δεν θα τα καταφέρει.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, όλα πάνε μια χαρά και σύντομα θα καταλάβουν όλες και όλοι πως το ψέμα δεν θα περάσει και φυσικά οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν σ΄ αυτούς που τις έχουν κάνει σημαία τους στον προεκλογικό τους αγώνα.