Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να ευχηθούμε Καλή Ανάσταση. Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και μετά τους αγώνες ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας οι οποίοι θ΄ αρχίσουν στις 17:00, θ΄ αλλάξει η ροή των αναρτήσεων, μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα.

- Άγιες μέρες είναι αυτές που ζούμε και κάποιοι υποψήφιοι βρήκαν την ευκαιρία ν΄ αποδείξουν πως είναι και πολύ δήθεν, αφού από την μία τρέχουν στις εκκλησίες για να ξεγελάσουν και τους πιστούς και να πάρουν την ψήφο τους και από την άλλη από το πρωί μέχρι....
το βράδυ, συκοφαντούν και μιλούν με μίσος για άλλους υποψηφίους. Θέλουν να παραμείνουν γατζωμένοι στην καρέκλα τους και κάνουν τα πάντα για να σπιλώσουν τους άλλους και να καλύψουν την ανικανότητά τους. Η νεολαία δεν μασάει από τέτοια και θα τους "πληρώσει" την ώρα της κάλπης. Πιστεύουν πως η νεολαία δεν θα πάει να ψηφίσει και πως θα εξαπατήσουν την γιαγιά και τον παππού. Κούνια που τους κούναγε.

- Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση γι σένα και την οικογένειά σου, αλλά και για την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Αγαπητέ πρόεδρε, κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσεις με ονόματα και διευθύνσεις για τους ευεργετηθέντες και αχάριστους, γιατί αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα και μοστράρουν τα μούτρα τους ως φίλοι σου για να μην γράψω κι αδέρφια σου Πρόεδρε, μας προβληματίζει πως μετά από τόσα που έχουν κάνει εναντίον σου, επιμένεις ακόμη να τους στηρίζεις και να τους υποστηρίζεις. Μήπως πρέπει δημόσια να αποσύρεις την όποια στήριξη και την όποια κάλυψη τους παρέχεις;

- Τι θέλετε να γράψω για την κυρία Γκόγκου; Είναι υποψήφια δήμαρχος στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και έχει ως χορηγό επικοινωνίας τον δήμαρχο κύριο Ψαθά και φίλους του οι οποίοι δεν είναι υποψήφιοι, γιατί αν ήταν δεν θα έβρισκαν ούτε την ψήφο τους!!! Αυτοί λοιπόν λένε διάφορα συκοφαντικά, γιατί δεν έχουν να πούνε κάτι για τα 5 χρόνια απραξίας τους, αλλά με κάτι τέτοια οι δημότες αγανακτούν και στηρίζουν την κυρία Γκόγκου, η οποία μπορεί να μην έχει χορηγούς με "χοντρό πορτοφόλι", αλλά έχει την συνείδησή της καθαρή, γιατί είναι σύζυγος και μάνα και δεν θέλει να πει κάτι, που δεν θα ήθελε να πούνε άλλοι στην οικογένειά της. Αργότερα θα γράψουμε περισσότερα.