Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Οφείλουμε να γράψουμε πως η απόφαση και η ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι προς την σωστή κατεύθυνση και δίνει τον χρόνο ώστε όποιος θέλει να μπορεί να εκδηλώσει την πρόθεσή του και να αναλάβει τις τύχες  της ομάδας.
Η πρώτη ημερομηνία  για Γενική Συνέλευση είναι η 29η  Μαΐου, 3 μέρες μετά την Α΄ Κυριακή των εκλογών, ενώ η δεύτερη ημερομηνία είναι στις 5 Ιουνίου, 3 μέρες μετά τα τελικά αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών. Αυτό πιστεύουμε πως θα βοηθήσει αρκετά, αφού αυτός που θα ήθελε να αναλάβει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ήθελε να ξέρει...
και την νέα Δημοτική Αρχή.
Πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά για την ομάδα και πως αυτή η Γενική Συνέλευση δεν θα έχει κοκορομαχίες και αντιπαραθέσεις, από τις οποίες δεν θα προκύπτει κάτι θετικό για την ομάδα.
Άποψή μας είναι πως αυτή η Γενική Συνέλευση θα πρέπει να είναι αυτή από την οποία θα προκύψει μια ισχυρή διοίκηση και η οποία θα μπορέσει να τραβήξει μια κόκκινη γραμμή στα πάντα και ν΄ αφήσει να τα ελέγξουν οι αρμόδιοι και φυσικά να καταθέσει την πρότασή της και τουλάχιστον κάθε 3μηνο να ενημερώνει τα πραγματικά μέλη της ομάδας, είτε με Γενικές Συνελεύσεις, είτε με επιστολές, είτε με κάποιον άλλον τρόπο επικοινωνίας.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και όταν έρθει η ώρα θα καταθέσουμε την δική μας πρόταση.
Αν διαπιστώσουμε πως κάποιοι θέλουν "να παίξουν" με την ομάδα, θα μείνουμε μακριά και θα τους ευχηθούμε να τα καταφέρουν.