Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Πολιτικά σφηνάκια

- Κάτι πάει να κρύψει ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων κύριος Ψαθάς, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Θέλει να μην θυμηθούν οι δημότες κάποια πράγματα, αλλά μετά και την τελευταία συνεδρίαση που θα έχει το Δημοτικό Συμβούλιο, όλα θα τα ξαναθυμηθούν ΟΛΟΙ.

- Η Ελενα Βάκα η υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων, ακούει .....

τους δημότες με τους οποίους έχει καθημερινή επαφή και όχι τα παπαγαλάκια τα οποία προσπαθούν να πείσουν πως δεν έχει δυναμική η παράταξή της. Η κυρία Βάκα δεν εξυπηρετεί συμφέροντα και ούτε έχει υποχρεώσεις προς αυτά. Στην Εύβοια γνωρίζουν ΟΛΟΙ τα πάντα και θα θυμίσουμε πως ο πρώην υπουργός κύριος Μαρκόπουλος μίλησε γι΄ αυτά και είπε και για την συνεργασία τους με άλλους υποψηφίους.

- Η υποψήφια δήμαρχος στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων δηλώνει υπερήφανη για τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιό της και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους δημότες. Πιστεύει πως θα ηττηθεί ο λαϊκισμός και πως οι δημότες δεν θα ξεχάσουν τα προβλήματα που βιώνουν στην καθημερινότητά τους, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η οποία στηρίζει τον κύριο Ψαθά, ο οποίος δεν έκανε και τίποτα τα χρόνια που είναι δήμαρχος.