Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και Καλή Ανάσταση.
Αφού αυτή η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να καταργήσει και την Ανάσταση του Κυρίου, είμαστε σε καλό δρόμο και υπάρχει ελπίδα. Πληροφορίες θέλουν τον πρωθυπουργό Τσίπρα να κάνει Ανάσταση στα Σκόπια!!!! Γιατί δεν παίρνει μαζί του και την Κουντουρά και την Παπακώστα, αλλά και την άλλη που έφυγε από τον Λεβέντη για να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ να γράφει τραγουδάκια για τον Αλέξη, την Μεγαλοοικονόμου;; Πάντως η δικιά μας η Ζωή Λιβανίου, δεν θα....
πάει πουθενά για να συμπαρασταθεί στους Έλληνες που δεν έχουν να φάνε. Λέτε να πάει στα συσσίτια του Ανυφαντή;;;;;

- Ενοχλήθηκαν κάποιοι στα Ψαχνά με αυτά που γράψαμε για την κυρία Γκόγκου και τους καταλαβαίνω, αλλά είναι νωρίς ακόμη. Τα καλύτερα μπορεί να έρθουν αργότερα και όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές. Φίλες και φίλοι η πλευρά του δημάρχου, οι άνθρωποί του δηλαδή, δεν πίστευαν πως ο κ. Κουλοχέρης θα έδειχνε μια δυναμική, ούτε μπορούσαν να φαντασθούν πως το ψηφοδέλτιο της κυρίας Γκόγκου  θα ήταν δυνατό και αξιόλογο. Δεν τα πίστευαν αυτά, αφού στην πολιτική του Δημάρχου είναι το ΕΓΩ και φυσικά δεν μπορούσαν να διαθέσουν και λίγη φαντασία, αφού και ο δήμαρχος χρησιμοποιεί μεθόδους παλαιάς κοπής και δεν λειτουργεί με όραμα και προγραμματισμό.

- Μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπουν και οι ξένοι στις Περιφερειακές, Δημοτικές και Ευρωεκλογές και λένε πως οι Έλληνες πολίτες δεν θα πέσουν στην παγίδα με τα όσα δωράκια κάνει προεκλογικά η κυβέρνηση. Στην Εύβοια αυτό θα το δούμε στους δήμους Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσσπίων όπου υπάρχουν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, Καλαθέρης και Ψαθάς.

- Την ίδρυση φορέα με στόχο να μην υπάρχει κανείς άνεργος στο δήμο τους, θα προχωρήσουν αν εκλεγούν υποψήφιοι δήμαρχοι στην Κεντρική Εύβοια και αυτό καλά θα κάνουν να το επικοινωνήσουν και φυσικά να το εξηγήσουν στους δημότες τους. Η ανεργία και ειδικά στους νέους, έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο πολλές οικογένειες και οι οποίες  κάτι περιμένουν ν΄ ακούσουν.

- Στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας 8 ομάδες δεν έχουν καμία απολύτως ανησυχία, αφού δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό και είναι ΑΡΤΑΚΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ,ΛΗΛΑΣ, ΔΡΟΣΙΑ, ΑΥΛΩΝΑΡΙ,ΑΙΔΗΨΟΣ, ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ. Τον δρόμο του υποβιβασμού 'εξασφάλισαν  ΚΑΣΤΕΛΛΑ, ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ και ΩΡΕΟΙ,ενώ σε κίνδυνο είναι ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ, ΒΑΤΩΝΤΑΣ, ΣΚΕΠΑΣΤΗ, ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, αλλά και ο ΟΛΥΜΠΟΣ.. 
Σε δυσκολότερη θέση είναι ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ ο οποίος θα πάει ΣΚΕΠΑΣΤΗ και θα υποδεχθεί τον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ.

- Υποψήφιος με την κυρία Γκόγκου στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και ο κ. Σταμάτης Ρουσόδημος ο οποίος είναι και στο χώρο της ενημέρωσης με το psaxna.gr. Με τον κύριο Ρουσόδημο είχαμε έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση, αφού είχαμε διαφορετική άποψη, σε θέματα ποδοσφαίρου και ειδικά στα όσα έκανε και έλεγε  στο παρελθόν ο ναύαρχος κύριος Θεοδοσίου. Σταμάτη, όσο ζει κανείς μαθαίνει κι εσύ είσαι νέος, οπότε θα μάθεις πολλά. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και πιστεύουμε πως μπορείς να προσφέρεις στον τόπο σου.

- Από την  Τρίτη θα επανέλθουμε κι εμείς στην κανονικότητα. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και με υγεία. 
Περιμένουμε τις ευχές όλων σας προς τους αναγνώστες μας.