Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Λίγες μέρες ακόμη και θα πάμε στις κάλπες να ψηφίσουμε γι κυβέρνηση και πρωθυπουργό.  Σήμερα πάντως θα είναι στην Εύβοια ο κύριος Μητσοτάκης ο οποίος όπως λένε θα πάει στα Ψαχνά και στην Ερέτρια, αλλά ....
και στην Χαλκίδα.

- Την επόμενη Δευτέρα όλα δείχνουν πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει διοίκηση, αφού χθες στην Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκαν δύο προτάσεις. Η μία πρόταση για διοίκηση με πρόεδρο τον κύριο Μορίδη Φοίβο και η άλλη για διοίκηση με πρόεδρο τον κύριο Αντώνη Βουρδάνο. Μέχρι την επόμενη Δευτέρα οπότε και θα έχουμε την συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης ας περιμένουμε όλοι, ώστε να δούμε το σχέδιο που θα υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

- Ο πολιτισμός ενδιαφέρει τόσο πολύ τον κύριο Φοίβο Μορίδη, ο οποίος ζήτησε να αναλάβει την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ώστε ζήτησε μπροστά από το ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να προστεθεί ένα "Π" και πλέον να πάρει το όνομα Π.Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, δηλαδή Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος  Χαλκίς. Λάθος του κυρίου Μορίδη και δεν μπορεί να ξεκινάς με τέτοια λάθη.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχει και επίσημα από χθες νέο προπονητή. Ο κύριος Κώστας Κλάδης  θα είναι στον πάγκο της ομάδας στην πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Ο  πάγκος του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ είναι σαν την ηλεκτρική καρέκλα και ν ευχηθούμε στον κύριο Κλάδη να τα πάει καλά και να πάει την ομάδα ψηλά.

- Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου και τον κύριο Πίσχινα, για την βοήθεια που παρείχαν ώστε να καταλήξουμε σε μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ξέρουμε πως αγαπούν την ομάδα της Χαλκίδας, αν και είναι απογοητευμένοι από κάποιες συμπεριφορές. 

- Την Κυριακή 7 Ιουλίου θα έχουμε τις Εθνικές Εκλογές και πρέπει να προσέξουμε πολύ. Μπορεί να έχουμε απογοητευθεί, μπορεί να έχουμε αγανακτήσει, αλλά πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε και όχι ν΄ αφήσουμε τους λίγους ν΄ αποφασίσουν για μας. Φίλες και φίλοι, ΟΛΟΙ στις κάλπες.