Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Το θερμόμετρο θ΄ ανέβει το 3ήμερο που έρχεται, αλλά η κυβέρνηση φρόντισε και γι΄ αυτό. Θα μοιράσει ατομικά ανεμιστηράκια, και καπέλα ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα. Δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο προμηθευτής, αλλά μικρή σημασία έχει. Είχαν μια σκέψη κυβερνητικοί βουλευτές για....
την Εύβοια, αλλά δεν υιοθετήθηκε τελικά. Πρότειναν ο ΟΛΝΕ με παρέμβαση του προέδρου του κυρίου Παπανδρέου, να χρησιμοποιήσει όλα τα μεγάλα κότερα που βρίσκονται στα λιμάνια της Εύβοιας και να κάνει δωρεάν 3ήμερη κρουαζιέρα για όλους τους κατοίκους της Εύβοιας!!!!

- Επειδή κάποιοι έχουν απορίες για την  στάση μας απέναντι στον βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ, το ξαναγράφουμε. Δεν μπορεί να ζητάει την ψήφο των Νεοδημοκρατών, όταν στις Δημοτικές Εκλογές ήταν απέναντι. Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και τον καλούμε να πάει να πάρει ψήφους από τον κύριο Παγώνη. Ο απερχόμενος δήμαρχος πρέπει να τον στηρίξει γιατί του έχει μεγάλη υποχρέωση.
Θα θυμίσουμε στον κόσμο πως δεν πήγε να συγχαρεί την δήμαρχο κυρία Βάκα!!!!

- Ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κύριος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, δεν είναι τυχαίος και έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Όσα σχεδίασαν και έστησαν εναντίον του, οι πολιτικοί και ποδοσφαιρικοί εξυγιαντές θα καταρρεύσουν κι εμείς αυτό δεν το συζητάμε. Παραμένουμε υποστηρικτές του και ξέρουμε πως αυτή την φορά, ούτε ένας από τους συνεργάτες του, δεν θα κάνει πίσω. Αν χρειαστεί θα θυμίσουμε σε όλους πως τα Σωματεία - μέλη της Ένωσης αποφάσισαν.

- Τι άλλο θ΄ ακούσουμε κύριοι; Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και οι διαφορά μας είναι πως εμείς δεν κάνουμε κωλοτούμπες, ούτε ξεχνάμε ποτέ ανθρώπους που μας βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο.  Εμείς είμαστε εδώ και συζητάμε με τους πάντες, αρκεί αυτοί να μην κάνουν κωλοτούμπες και να μην κάνουν άλλα από αυτά που λέμε. Όποιος έχει κάτι να πει ας το πει δημόσια και να μην αναθέτει αυτό σε παπαγαλάκια.

- Έρχεται σήμερα στην Εύβοια η κυρία Φώφη Γεννηματά και με ποιον λέτε πως θα κάνει βόλτες στην Αβάντων; Φυσικά με τον ανεξάρτητο απερχόμενο δήμαρχο τον κύριο Παγώνη!!!! Φώφη καλή επιτυχία.........