Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, να περνάτε καλά και να έχετε την υγεία σας. Ήρθε χθες στην Εύβοια ο αυριανός πρωθυπουργός και κάποιοι έβγαλαν σπυράκια. Φανταστείτε τι θα βγάλουν όταν θα τελειώσουν οι εκλογές και η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης ...πρωθυπουργός. 

- Ο Κυριάκος έφυγε και πιστεύουμε πως θα έρθει και ο Αλέξης ώστε να δώσει την ευκαιρία σε κάποιους να πάνε να χειροκροτήσουν, να φωνάξουν  "νάτος νάτος ο πρωθυπουργός ". Πάντως ο Αλέξης μετράει 11 και σήμερα για να μείνει ελεύθερος από υποχρεώσεις και να μπορέσει να πάει κρουαζιέρα στο Αιγαίο με το κότερο.

- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ μετά τις ανανεώσεις πήρε και τον Γκέρσι Τόρα και έτσι όλα δείχνουν πως θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα 2019 - 2020. Να ευχηθούμε στην ομάδα τα καλύτερα, αλλά να στείλουμε και τις ευχές μας στο Γκέρσι, ο οποίος δηλώνει έτοιμος για πολλά γκολ.

- Ηρεμία φαίνεται πως υπάρχει στον κόσμο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όλοι περιμένουν να δοθεί το οκ από τον κύριο Μορίδη και τον κύριο Βουρδάνο, ώστε να ορισθεί ημερομηνία για την Γενική Συνέλευση και να έχουμε την εκλογή της νέας διοίκησης της ομάδας η οποία και θα πρέπει να σηκώσει τα μανίκια και να δουλέψει ώστε να είναι έτοιμη.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ προχώρησε στην πρόσληψη προπονητή, αλλά και σε μεταγραφές, αφού ενισχύθηκε σημαντικά με Ντελέκο και Καραμπά, οι οποίοι έχουν εμπειρία από την Γ΄ Εθνική. Σήμερα ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχει την Γενική του Συνέλευση.

- Στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ η διοίκηση θα συνεδριάσει και θα πάρει τις αποφάσεις της για την συνέχεια. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αν η κυρία ΕΠΟ των εξυγιαντών θα προχωρήσει και θα αλλάξει πάλι την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Δεν ξέρουμε αν η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ θα δεχθεί να έχει συμμετοχή σ΄ αυτό το πρωτάθλημα.