Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και φυσικά να είσθε έτοιμοι για να περάσουμε στην τελευταία εβδομάδα πριν την κάλπη των Εθνικών Εκλογών. Κάντε τα μπάνια σας αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί το επόμενο θα πρέπει να ρίξουμε το ψηφοδέλτιο στα βαθιά της κάλπης και να μαυρίσουμε, αυτούς που μας μαύρισαν την ψυχή τα....
τελευταία 4 χρόνια και έπαιξαν με την νοημοσύνη μας.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πάει σε μία ακόμη Γενική Συνέλευση και ευχόμαστε να είναι η τελευταία κάτω από τέτοιες συνθήκες. Ειλικρινά είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί η πρότασή μας πήρε σάρκα και οστά και όλα δείχνουν πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γυρίζει οριστικά σελίδα. Εμείς φυσικά δεν έχουμε καμία θέση στο νέο ΔΣ της ομάδας και πιστεύουμε πως αυτοί που αναλαμβάνουν να διοικήσουν την ομάδα, θα τα καταφέρουν και θα οδηγήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε άλλα μονοπάτια. 

- Εμείς θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα βάλουμε πλάτη ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό ρόστερ  και ανταγωνιστικό.  Την πρότασή μας την γνωρίζουν οι άνθρωποι που θα ζητήσουν την ψήφο της Γενικής Συνέλευσης για να διοικήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Διαβάσαμε τις δηλώσεις του κυρίου Μορίδη στον Κώστα Λαγό και δυσκολευτήκαμε να τις κατανοήσουμε. Τώρα καταλάβαμε γιατί ο κύριος Μορίδης έλεγε στην Γενική Συνέλευση πως δεν τον καταλαβαίνουμε!!! Κύριε Μορίδη δεν καταλάβαμε πως θα έχετε το δικό σας Διοικητικό Συμβούλιο και δεν θα έχετε πλειοψηφία και πως είναι δυνατόν να σας επιλέξει η Γενική Συνέλευση, αλλά να μην έχετε την πλειοψηφία της;;;;; Κύριε Μορίδη επειδή εμείς δεν έχουμε το δικό σας επίπεδο, αν θέλετε εξηγήστε μας περισσότερο το θέμα για να το καταλάβουμε.

-  Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πάει κι αυτός σε Γενική Συνέλευση και συμπληρωματικές εκλογές την Δευτέρα και αυτό σημαίνει πως βγαίνει ενισχυμένος διοικητικά. Οι Ψαχνιώτες δεν θα το κουράσουν πολύ, αφού ξέρουν και τι θέλουν και πως θα το πετύχουν, αφού ποτέ δεν πάνε απροετοίμαστοι στις διαδικασίες.

- Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας θα είναι πολύ δύσκολο αυτή την χρονιά, αφού οι περισσότερες ομάδες, θα έχουν στόχο το πάνω μισό της βαθμολογίας και σε καμία περίπτωση δεν θα κινδυνεύουν με υποβιβασμό οι 12 από τις 16 ομάδες.