Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Πως είπατε;;;;

Φίλες και φίλοι αναγνώστες μας κούρασε το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτών που δηλώνουν έτοιμοι να τον αναλάβουν!!!
Είναι πολύ κακό για την ομάδα, να συνεχίζουν κάποιοι να θέλουν να γαντζωθούν σε θέσεις, ενώ έχουν πληγώσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον έχουν απαξιώσει.
Σήμερα στην Γενική Συνέλευση θα πρέπει να είναι όσο περισσότερα μέλη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορούν και να ακούσουν αυτά που έχουν κάποιοι να τους πούνε.
Ακούμε διάφορα ονόματα, "μεγάλων επενδυτών", αλλά και ανθρώπων της απερχόμενης Δημοτικής δημοτικής αρχής οι οποίοι πήραν λέει το οκ από πρώην....
προέδρους της ομάδας και οι οποίοι κατηγορήθηκαν για ξεπούλημα, ώστε  όλα να συνεχιστούν, χωρίς κανείς να αναλάβει τις ευθύνες του.
Η ανευθυνότητα σταματάει εδώ.
Σήμερα θ΄ αποφασίσει η Γενική Συνέλευση και μόνο και όχι όποιος φωνάζει περισσότερο ή όποιος κουνάει περισσότερο το δάχτυλο ή όποιος κρατάει στα χέρια του τα βιβλία  και τα περιφέρει.
Εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν και από πουθενά. 
Εμείς έχουμε ετοιμάσει ένα σχέδιο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και λέμε πως πρέπει να διοικηθεί από ανθρώπους οι οποίοι ξέρουν καλά το επιχειρείν  και το διοικείν.
Καθαρές κουβέντες κύριοι.
Σήμερα αν μας δοθεί ο λόγος θα αναπτύξουμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο την πρότασή μας και θα ζητήσουμε το οκ της Γενικής Συνέλευσης ώστε τις επόμενες μέρες να αποκτήσει η ομάδα διοίκηση και να υλοποιήσει το πλάνο το οποίο είναι 3ετές.
Για μας ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι το αύριο και όχι τα προβλήματα του χθες.
Η ομάδα σύμφωνα με την απερχόμενη διοίκηση δεν οφείλει χρήματα σε κανέναν, εκτός από κάτι λίγα, ούτε 2.000 ευρώ στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Η νέα διοίκηση λοιπόν θα κοιτάξει το μέλλον της ομάδας, χωρίς να αναλάβει ευθύνες άλλων, αν προκύψουν.
Φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο πρόσφατο παρελθόν έγιναν πολλά πειράματα και όλα απέτυχαν. Κάναμε ακόμη και εισαγωγή παραγόντων, αλλά και πάλι αποτύχαμε. 
Εμείς λέμε ΤΕΛΟΣ σε όλα αυτά.
ΌΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την Εύβοια και φυσικά από την Εύβοια και όλοι οι ποδοσφαιριστές και προπονητές. Αν υπάρξει κάποια ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα κάνει και την διαφορά, καλώς να έρθει.  Αυτά όμως θα είναι θέματα Τεχνικού Διευθυντή, Προπονητή και Γενικού Αρχηγού και όχι όποιου βρεθεί μέλος της διοίκησης.
Γράφουμε αυτά πριν την Γενική Συνέλευση, για να μην νομίζουν κάποιοι, πως έχουμε καμιά διάθεση να παίξουμε παιχνιδάκια.
Δεν θα παίξουμε, αλλά και δεν θα σιωπήσουμε.
Να μην ξεχνά κανείς πως η Γενική Συνέλευση αποφασίζει και μόνο αυτή.