Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Δυνατό το γαλάζιο ψηφοδέλτιο

Ψευτόμαγκες και πρωταθλητές της κωλοτούμπας, ότι κι αν λέτε, όσα κι αν γράφετε, δεν θα μπορέσετε και αυτή την φορά να ξεγελάσετε κανέναν. 
Οι Νεοδημοκράτες και όχι μόνο, ειδικά στην Εύβοια, ξέρουν καλά τι θα κάνουν, όπως το έκαναν και στην εκλογή του Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανού, όπως το έκαναν και στο δήμο Χαλκιδέων με την πανηγυρική εκλογή της κυρίας Βάκα και την μεγάλη...
ήττα Παγώνη.
Τώρα τι κάνετε;
Προσπαθείτε να πείσετε πως οι 7 από τους 8 υποψηφίους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι ανύπαρκτοι, δεν τους ξέρει η μάνα τους και λέτε και το άλλο φοβερό, πως δεν έχουν μηχανισμό!!!
Τι λέτε βρε αθεόφοβοι;
Τι μηχανισμό να έχουν;
Μήπως σαν κι αυτό που ο Κώστας Μαρκόπουλος χαρακτήρισε μαφία;
Η αλήθεια είναι πως για πρώτη φορά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Εύβοια, έχει τόσο ισχυρό ψηφοδέλτιο με υποψηφίους οι οποίοι διαθέτουν πλουσιότατο βιογραφικό με κοινωνική δράση.
Οι 7 από τους 8 υποψηφίους είναι νέα πρόσωπα και θα αξιοποιηθούν από τον κύριο Μητσοτάκη, εκλεγούν δεν εκλεγούν.
Είναι αλήθεια πως οι 7 από τους 8 υποψηφίους θα πάρουν σταυρούς προτίμησης και θα είναι ψηλά σε αριθμό σταυρών. Θα τρίβουν τα μάτια κάποιοι, αλλά δεν θα πέσουν από τα σύννεφα.
Θα πάθουν ότι έπαθαν κάποιοι υποψήφιοι του κυρίου Παγώνη, τους οποίους στήριαν τα ίδια παπαγαλάκια και μέχρι σήμερα τρέχουν μήπως και η καταμέτρηση είχε κάποια λάθη και κερδίσουν θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Λοιπόν, εσείς που ποτέ δεν ψηφίσατε ΝΔ και τώρα θέλετε να πείτε ποιον να σταυρώσουν οι Νεοδημοκράτες, σταματήστε, γιατί του κάνετε και πάλι ζημιά.
Οι Νεοδημοκράτες ξέρουν καλά τι θα κάνουν.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι κόμμα με αρχές και έχει όργανα. Στον νομό υπάρει η ΝΟΔΕ η οποία φανερά και δυνατά στήριξε Σπανό και Βάκα και δικαιώθηκε.
Άλλοι ήταν αυτοί που στήριξαν Παγώνη και τώρα μαζί με τον μηχανισμό τους θέλουν και σταυρό.