Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Περαστικά σας

Το ρίξαμε στο γέλιο, γιατί μόνο για γέλια είναι οι εξυγιαντές της ΕΠΟ, με τα θέματα των προπονητών. Εκ των υστέρων και μόνο για εισπρακτικούς λόγους, αποφάσισαν να ονομάσουν προπονητές ακόμη κι αυτούς οι οποίοι όσες φορές κι αν έδωσαν εξετάσεις, δεν μπόρεσαν να περάσουν σε κάποια σχολή! Δημιούργησαν λοιπόν μια νέα σχολή για να "φυτέψουν" εκεί όλους αυτούς που δεν ξέρουν να γράψουν, αλλά ούτε και να πούνε κάτι .....
για το ποδόσφαιρο, αρκεί να πληρώνουν!!!!
Άδικα λοιπόν τρέχουν όλοι στις σχολές και παίρνουν τα διπλώματά τους.
Ο κύριος Ζελενίτσας θύμωσε με όσα γράφαμε και απειλούσε με μηνύσεις.
Ας κάνει λοιπόν, για να του αποδείξουμε πως εκ των υστέρων καλύπτει η ΕΠΟ προπονητές οι οποίοι δεν έχουν διπλώματα σε βάρος των διπλωματούχων.
Επειδή μπερδέψαμε προπονητές δηλώνουμε πως άλλη είναι η περίπτωση Μεθενίτη και άλλη η του Κιαπέκου.
Ο Μεθενίτης έχει δίπλωμα προπονητή ΟΥΕΦΑ C και έχει ήδη δώσει εξετάσεις για ΟΥΕΦΑ Β. Ο Μεθενίτης ήταν προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και την περίοδο 2018 - 2019 οπότε είναι οκ τουλάχιστον για την περίοδο 2019 - 2020 και φυσικά, αν τελειώσει με επιτυχία την σχολή, δεν θα έχει πρόβλημα και στην συνέχεια.
Ο κ. Κιαπέκος δεν έχει κανένα δίπλωμα καμιάς σχολής, αφού έδωσε στην τότε σχολή ΟΥΕΦΑ Β, αλλά δεν κατάφερε να περάσει και εξήντλησε τα περιθώρια που είχε για επανεξέταση. Κακώς λοιπόν του δόθηκε πιστοποίηση, αφού ο κανονισμός ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, για να χωρέσει τους πάντες, αλλά ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ μέχρι σήμερα. 
Κύριε Ζελενίτσα με τα ΘΑ δεν υπάρχει κάλυψη και εσείς αυτά τα ξέρετε.
Φυσικά στο ποδόσφαιρο κάνει ο καθένας ότι θέλει και ανοίγει παραθυράκια, τα οποία λειτουργούν σε βάρος διπλωματούχων προπονητών.
Το γιατί κάποιος ανοίγει παραθυράκια, το ξέρει ο ίδιος και απλά ο κόσμος μπορεί να υποθέσει ότι θέλει.
Εμείς να σημειώσουμε και κάτι. Κυκλοφόρησε πως από αυτή την νέα σχολή "για κομμένους" προπονητές ΟΛΟΙ θα πάρουν δίπλωμα ακόμη κι αυτοί που δεν ξέρουν ούτε να γράφουν,ούτε να απαντούν προφορικά!!!!
Κύριε Ζελενίτσα, είσθε καλός άνθρωπος, καλός επαγγελματίας και ακέραιος χαρακτήρας όπως μας είπανε αυτοί που σας γνωρίζουν καλά. Γιατί όμως τώρα φτάνει η ΕΠΟ στο να ανοίγει πόρτες και παράθυρα, σε βάρος διπλωματούχων προπονητών; Εμείς δεν έχουμε θέμα με κανέναν προπονητή, αλλά να ξέρει ο κόσμος τι είναι ο καθένας.