Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. Στις 12:01 σήμερα η καλημέρα μας, αφού από 06:00 αρχίζει η 24η απεργία και η οποία θα λήξει στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου.

- Ο καθένας μπορεί να λέει όσα θέλει, αλλά σε καμία περίπτωση εμείς δεν θα του ζητήσουμε να σταματήσει. Ο "φίλος" πρόεδρος νομίζει πως είναι μάγκας και πως μπορεί να παίξει μαζί μας. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα κι ας προσπαθεί να μας συκοφαντεί. Εμείς θα είμαστε εδώ και στα άσχημα, γιατί Κωλοτουμπες δεν κάνουμε.

- Απεργία σήμερα και να δούμε αν θα συμμετέχουν οι Συριζαίοι οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια τα έβλεπαν όλα καλά και δεν συμμετείχαν.

- Ούτε 1 ευρώ δεν έχουμε πάρει από τον Δήμο και την Περιφέρεια για όλες τις δημοσιεύσεις. Δεν θέλουμε να έχουμε καμιά υποχρέωση και δεν μας ενδιαφέρει και σε ποια ΜΜΕ θα δώσουν.

- Το θέμα με τους διαιτητές δεν θα το σταματήσουμε και δεν μας ενοχλεί που μας βρίζουν. Γράφουμε την αλήθεια και δεν γινόμαστε ρουφιάνοι κανενός. Γράφουμε δημόσια τα πάντα και δεν είμαστε με τους μεν και τους δε. Έχουμε αποδείξει πως στηρίζουμε το ΔΣ της ΕΠΣΕ αλλά και τους διαιτητές που δεν είναι ρουφιάνοι και συκοφάντες συναδέλφων τους.