Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλό Σαββατοκύριακο και να περάσετε όμορφα. Να μην ξεχάσετε πως έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου σήμερα και αύριο, αλλά και την Τετάρτη. Σε σκέψη βρίσκονται ομάδες των οποίων τα γήπεδα έχουν φωτισμό, για να κάνουν νυχτερινούς αγώνες και....
την Δευτέρα. . 

- Σήμερα ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΕΡΕΤΡΙΑ με τις δύο ομάδες να έχουν από 1 βαθμό, αφού έχουν μία ισοπαλία στην έδρα τους την 1η αγωνιστική και μία ήττα εκτός έδρας την 2η αγωνιστική. Η ΕΡΕΤΡΙΑ πάει για να πάρει κάτι στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ κι αν δεν πάρει, μάλλον κάποιος θα πάρει δρόμο. Από την άλλη το ΑΥΛΩΝΑΡΙ δεν έχει τέτοιο θέμα, αφού ο κ. Ντόβολης δεν θα δώσει τώρα τα διαπιστευτήριά του.

- Σήμερα και το ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ με τον ΟΛΥΜΠΟ να έχει ήδη 4 βαθμούς με μία ισοπαλία και μία νίκη, ενώ ο ΛΗΛΑΣ δεν αλλάζει φαίνεται συνήθειες και θέλει κακό ξεκίνημα για να έχει καλό τέλος!!!!!

- Αρχίζει και η Γ΄ Κατηγορία με τα περισσότερα παιχνίδια το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτή η κατηγορία θα έχει δυνατές μονομαχίες, αφού δεν είναι λίγες οι ομάδες οι οποίες δεν θέλουν να μείνουν κι άλλη χρονιά στην κατηγορία αυτή.

- Την Κυριακή στις 14:00 ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα υποδεχθεί τον ΑΙΟΛΙΚΟ και θέλει νίκη και τους 3 βαθμούς. Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ θα δώσει τον πρώτο αγώνα αφού είχε το ρεπό του την μια  αγωνιστική και την άλλη εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών δεν ήταν δυνατόν να γίνει η μετακίνηση. Προσοχή στην ώρα έναρξης του αγώνα (14:00) και ο κόσμος θα πρέπει να πάει να βοηθήσει τον ΑΟΝΑ.

- Ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει την ευθύνη για τα γήπεδα και φυσικά αυτές τις ευθύνες δεν πρέπει να τις αναθέτει σε άλλους. Τα κλειδιά των γηπέδων δεν μπορεί να τα έχουν όποιοι κι όποιοι, ακόμη κι αν είναι πρόεδροι ΠΑΕ!!!!! Να τελειώνει το παραμύθι το οποίο κράτησε πολλά χρόνια. Θα γράψουμε λεπτομέρειες αργότερα.