Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και πάρτε φόρα για ένα Σαββατοκύριακο με βροχές και μπόρες και με δυνατούς ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Εύβοια. Θα έχουμε πολλά αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά όχι περίεργα. Πάντως στο δήμο Χαλκιδέων μάλλον θα ....
έχουμε κι άλλες αλλαγές στο συσχετισμό δυνάμεων μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων με κερδισμένη την παράταξη δημάρχου.

- Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος είναι από χθες προπονητής του ΑΟ ΘΗΒΑΣ και πιστεύουμε πως οι υπεύθυνοι της ομάδας έκαναν πολύ καλή επιλογή και θα δικαιωθούν, αρκεί να τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του.

- Ο Γιώργος Λάμπρου θα πρέπει να είναι έτοιμος αφού δεν θα δεχθεί μία, αλλά δύο προτάσεις και θα πρέπει να επιλέξει. Πάντως όποια επιλογή κι αν κάνει θα χρειασθεί ν΄ αλλάξει πολλά, αφού "ο φεύγων"  αφήνει πίσω του συντρίμμια. 

- Τα γράψαμε πολλές φορές, αλλά στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε, λέει ο λαός και δν κάνει λάθος. Επιμένουμε στην άποψή μας για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, την ΕΠΣΕ, την διαιτησία και τους παράγοντες και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.

- Το έχουν χαρακτηρίσει ως ματς της χρονιάς, αλλά πιστέψτε μας δεν είναι. Ο αγώνας ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα έχει νικητή και πιστεύουμε πως θα έχει περισσότερα από 3 γκολ. Και οι δύο ομάδες έχουν καλή επίθεση και όλα θα εξαρτηθούν από τις άμυνες.