Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Γιατρό επειγόντως

Τα αστεία πρέπει κάποτε να τελειώσουν και πιστεύουμε πως δεν υπάρχει χρόνος, αν θέλουμε κάτι καλύτερο στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Η διαιτητές δεν πρέπει να λειτουργούν χωρίς κανόνες ή ο κάθε διαιτητής να έχει τους δικούς του.
Το ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας έχει την ευθύνη των πρωταθλημάτων και βάζει τους κανόνες.
Σήμερα να γράψουμε για την αδιαφορία ....
των διαιτητών και των παρατηρητών, όπου υπάρχουν, στο θέμα της ασφάλειας στα γήπεδα.
Στα γήπεδα της Εύβοιας δεν υπάρχει έλεγχος, ακόμη και κατά την διάρκεια ενός αγώνα, αφού οι πόρτες είναι ανοιχτές και όποιος θέλει μπαίνει ακόμη και στον αγωνιστικό χώρο!!!!
Οι διαιτητές και οι παρατηρητές, δεν έχουν τα κλειδιά του γηπέδου, αλλά υπάρχουν και πόρτες οι οποίες είναι ορθάνοιχτες χωρίς λουκέτα, σε πολλά γήπεδα.
Άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με έναν αγώνα, βρίσκονται στα αποδυτήρια των διαιτητών και των ομάδων, χωρίς κανένας να τους λέει κάτι.
Ακόμη και άνθρωποι οι οποίοι μπούκαραν στο παρελθόν στον αγωνιστικό χώρο, απείλησαν διαιτητή, έβριζαν τους πάντες, ακόμη κι αυτοί βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, την ώρα διεξαγωγής αγώνα!!!!
Ο διαιτητής δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα;
Ο παρατηρητής ήταν εκεί ή ήταν κ΄ποιος κολλητός του;
Κύριοι της ΕΠΣΕ, θα ζήσουμε χειρότερα αν οι μπουκαδόροι και αυτοί που ετοιμάζουν την παράγκα, αλωνίζουν στα γήπεδα.
Ο διαιτητής καλά κάνει και ελέγχει την κάρτα υγείας κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά να ελέγχει το γήπεδο και να κρατάει ο ίδιος τα κλειδιά.
Οι πόρτες πρέπει να ανοίγουν μετά την αποχώρηση διαιτητών και ομάδων.
Ο πρόεδρος του ΜΙΑΟΥΛΗ μίλησε για ασυλία κάποιων. Τελικά αυτή είναι η αλήθεια και δεν έχει άδικο ο κ. Βούλγαρης. Εμείς έχουμε φωτογραφίες ανθρώπου, ο οποίος είναι μπροστά στον χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών, κατά την διάρκεια αγώνα και ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τις δύο ομάδες, αλλά και εκτός από μπουκαδόρος ουδεμία άλλη σχέση έχει με κάποια ομάδα.
Να δούμε σε ποια γήπεδα πλέον, οι διαιτητές ή ο παρατηρητής θα ελέγχουν τα γήπεδα και θα έχουν τα κλειδιά.
Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο αν δεν το προστατέψει το ΔΣ  της ΕΠΣΕ, θα χρειασθεί γιατρό με πολλές ειδικότητες, εκτός κι αν είναι αργά.