Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα Απόστολε

Διαβάστε τι έγραψε ο κύριος Αβερκιάδης σήμερα και μετά θα κάνουμε το σχόλιό μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ..............
Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές και φαίνεται μερικοί δεν θέλουν να το καταλάβουν.
Στην Εύβοια υπάρχουν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕ και  τα γήπεδα μας δεν είναι  ούτε Ολυμπιακό Στάδιο ουτε ΑΓ Σοφια ( όταν τελειώσει με το κάλο ).
Άλλο είναι λοιπόν να πηγαίνεις για να κάνεις την δουλειά σου στο Στάδιο Χαλκίδας  η στο γήπεδο του Βασιλικού όπου οι συνθήκες βοηθούν έτσι ώστε να μπορούν οι φωτορεπόρτερ να κάθονται σε προκαθορισμενα σημεία και άλλο είναι να πηγαίνεις στο Πάρκο Του Λαού η στην ...
Μακρυκαπα όπου οι συνθήκες αλλάζουν αφού ο χώρος είναι περιορισμενος.
Θα πρέπει λοιπόν οι διαιτητές σε κάποια γήπεδα να δείχνουν κάποια ανοχή στην τοποθέτηση των ΜΜΕ σε γήπεδα που δεν διευκολύνουν την δουλειά μας εκτός από κάποια σημεία που μπορεί να είναι αντίθετα στα όσα ορίζει η ΕΠΣΕ αλλά δεν γίνεται και αλλιώς.
Δεν μπορεί να μας στέλνουν σε αυτά τα γήπεδα σε σημεία που ούτε την δουλειά μας μπορούμε να κάνουμε άλλα και δεν είναι ασφαλές για εμάς και τους ποδοσφαιριστες.
Θα παρακαλέσουμε λοιπόν τους Διαιτητές να κρίνουν σωστά τις συνθήκες κάθε γηπέδου και να δείχνουν κάποια ανοχή στο που μπορούμε να κάτσουμε για να καλύψουμε έναν αγώνα.
Το πρόβλημα κύριοι δεν είμαστε εμείς στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο αντίθετα με την προβολή που κάνουμε και μέσα από την δουλεία μας βοηθάμε έτσι ώστε όλοι να γινόμαστε καλύτεροι.
Στο χτεσινό αγώνα Προποντίδα - Ελλησποντος διαιτητής ήταν ο κύριος Πογκας ο οποίος μας ζήτησε ( τέσσερα άτομα ) να απομακρυνθουμε από το σημείο που καθόμασταν ( ανάμεσα στους πάγκους ) γιατί δυσκολεύαμε το έργο του.
Μας μετέφερε 10 μέτρα πιο πέρα ( άλλαξε κάτι ) ?  Δεν νομίζω αφού οι συνθήκες είναι διαφορετικές στο Πάρκο Του Λαού από κάθε άλλο γήπεδο.
Τα πράγματα είναι απλά στην ζωή αρκεί να υπάρχει και σκέψη και ανοιχτά μυαλά.

Σχόλιο: 
Αγαπητέ Απόστολε, αλίμονο αν δεν διαφωνούσαμε. Σε τι άραγε φταίει ο κ. Πόγκας και κάθε διαιτητής; Αυτό ορίζει η ΕΠΣΕ και ο διαιτητής εφαρμόζει τους κανονισμούς. Γιατί δεν απευθύνεις το ερώτημα στην ΕΠΣΕ;
Γιατί να κλείσει τα μάτια του ο διαιτητής και να τιμωρηθεί;
Από πότε καλούμε τους διαιτητές να μην εφαρμόζουν τους κανονισμούς;
Χθες πάντως ενώ δήλωσες απεργός, πήγες στο γήπεδο και όχι ως φίλαθλος, αλλά για την δουλειά σου. Γιαλαντζί  απεργός δηλαδή; 
Τέλος πάντων. Καλή σου μέρα