Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας, αλλά και αυτούς που παριστάνουν τους φίλους και είναι φίδια κολοβά. Να αγαπάτε τους ανθρώπους που πάντα θα είναι δίπλα σας και να μην τους μετράτε ανάλογα με το πορτοφόλι που διαθέτουν και να....
μην τσιμπάτε με αυτό που παριστάνουν πως είναι.

- Το θέμα με την ΕΠΣΕ και ειδικά με την διαιτησία, είναι στην επικαιρότητα εξαιτίας μας και φυσικά εμείς γινόμαστε κακοί. Δεν μας ενοχλεί αυτό και θα συνεχίσουμε να γράφουμε αλήθειες, μέχρι ΟΛΟΙ να ηρεμήσουν και να μην συκοφαντούν ο ένας τον άλλον. Μια δημόσια συζήτηση μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων, θα βοηθούσε αρκετά, αρκεί να μην έχουν θέση σ΄ αυτή, εκείνοι που είναι του "δεν ξέρω, δεν είδα και δεν άκουσα". 

- Εμείς στηρίζουμε την διοίκηση της ΕΠΣΕ, τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα, τον γραμματέα κύριο Πίσχινα και όλα τα μέλη και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Στηρίξαμε ως πρόεδρο τον κύριο Παπακωνσταντίνου, όλα αυτά τα χρόνια και τον στηρίζουμε ανθρώπινα και σήμερα, μέχρι να ξεμπλέξει από την περιπέτεια στην οποία τον έβαλαν οι εξυγιαντές Ακούμε πολλά και διάφορα, αλλά δεν πιστεύουμε τίποτα. Ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι ενάντια στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και την ΕΠΣΕ, αφού έχει προσφέρει πολλά σ΄ αυτό και δεν θα ήθελε να το δει να μην πηγαίνει καλά. Ας τελειώσουν αυτές τις μέρες κάποια πράγματα και θα βρούμε τον χρόνο, να πιούμε έναν καφέ με τον κ. Παπακωνσταντίνου και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, ώστε να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις.

- Απεργία χθες και στα ΜΜΕ, αλλά ο Σταθμός Των Εργαζομένων (96,5) είχε τον ρόλο του απεργοσπάστη. Είναι κουφό το Εργατικό Κέντρο να καλεί τους πάντες σε απεργία και οι του 96,5 να είναι απεργοσπάστες. Κρίμα, γιατί εδώ και χρόνια, έχουμε τα ίδια και τα ίδια.

-  Ο κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία και πολλές φορές δεν φταίει η φιλοσοφία του ή το σύστημα που ακολουθεί. Μπορεί να είναι ο καλύτερος και να μην δέσει σε μια ομάδα. Έχουμε προπονητές οι οποίοι είναι καλοί και έχουν αποδείξει τι μπορούν να κάνουν, αλλά κάποιες φορές τα αποτελέσματα είναι αρνητικά για την ομάδα. Στο νέο πρωτάθλημα έχουμε τέτοια παραδείγματα και είναι φυσιολογικό να έρθουν "διαζύγια", αφού πάντα αυτός που φεύγει είναι ο προπονητής.