Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό μήνα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας και να μην χάσετε το χαμόγελό σας. Τώρα που ο Τσίπρας είναι αντιπολίτευση...
έχει χρόνο και τα δίνει όλα ώστε να βάλει το ΚΙΝΑΛ στο περιθώριο και σιγά σιγά να το εξαφανίσει. Η Φώφη το ξέρει και προσπαθεί να κρατήσει όρθιο το ΚΙΝΑΛ, αλλά έχει προβλήματα και στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ.

- Αύριο Τετάρτη έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Εύβοιας κι αν δεν κάνουμε λάθος, είμαστε στην φάση των 16. Θα περιμένουμε να δούμε αν θα έχουμε εκπλήξεις και σ' αυτή την φάση.

- Όποιος διαιτητής έχει να πει κάτι να το πει δημόσια και να το συζητήσουμε. Δεν είναι δυνατόν διαιτητές να γράφουν διάφορα εναντίον συναδέλφων τους και να μην έχουν καμία επίπτωση. Αν γράψουμε εμείς κάτι για διαιτητές παίρνουμε τουλάχιστον εξώδικα!!!!!

- Δεν μας απασχολεί καθόλου το αν ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός ακούει τα όσα ακούει από ραδιοφωνατζηδες. Μας ενδιαφέρει το τι κάνει και πως διοικεί την Περιφέρεια. Αν υποκύψει στις πιέσεις, τότε θα το σχολιάσουμε.