Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και αφού προλάβαμε και κάναμε μια ακόμη παρέλαση, ας ευχαριστήσουμε τον Θεό λοιπόν γι΄ αυτό και φυσικά τον μεγάλο ηγέτη Τσίπρα, ο οποίος δεν προχώρησε τελικά στην κατάργηση των παρελάσεων, στην κατάργηση ....
των Συμβόλων μας και στην κατάργηση των Ελλήνων γενικότερα.

- Μεγάλη νίκη του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ μέσα στο στάδιο της Χαλκίδας και τώρα τα μυαλά στην θέση τους και πολύ δουλει΄, μήπως και σωθεί η παρτίδα. Ο πρόεδρος κύριος Βαγιάννης θα πρέπει να έχει καταλάβει τώρα τι έφταιξε και η ομάδα πήγε όπως πήγε. Ας ακούσει τώρα τον Αυλωνίτη, ας ενισχύσει το ρόστερ και μπορεί η ομάδα να τα καταφέρει.

- Χαμός με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, την ισοπαλία και με τον ραδιοφωνατζή. Γιατί άραγε; Κύριοι, ας μη γελιόμαστε. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ είναι μια αξιόπιστη ομάδα, με καλή διοίκηση και καλό ρόστερ και έχει έναν προπονητή ο οποίος δουλεύει και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο, ακόμη κι εμείς που διαφωνούμε σε πολλά μαζί του. Ο κ. Καρβέλης επικοινωνιακά κάνει λάθη και τα οποία πληρώνει. Δεν φταίει πάντως αυτός αν κάποιοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σε κακή μέρα.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχασε στην Σκεπαστή, η οποία παραμένει αήττητη και μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό. Ο  "εκτελεστικός" πάντως μάλλον δεν πίστευε σ΄ αυτά που έλεγε πριν λίγες μέρες για τον κύριο Τοκπασίδη, αν είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούσθηκαν μετά τον αγώνα.  Πάντως αν κάνουν το λάθος και προχωρήσουν σε λύση συνεργασίας με τον Τοκπασίδη, θα έρθουν τα μεγ΄λα προβλήματα και αυτοί που ήθελαν πάντα την απομάκρυνσή του, θα επαναλάβουν αυτά που πάντα έκαναν  και θα οδηγήσουν την ομάδα στο πουθενά.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν κοιτάζει τι κάνουν οι άλλες ομάδες, αλλά τι κάνουν οι δικοί του ποδοσφαιριστές. Ξέρουν πως το πρωτάθλημα δεν θα το πάρει η ομάδα που περιμένει να χάσει βαθμούς ο αντίπαλος, αλλά η ομάδα που θα 'εχει τις λιγότερες απώλειες.