Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΟ Ν. ΣΤΥΡΩΝ  - Α.Ε.Λ. 2-3

Με νίκη και καλή εμφάνιση συνέχισε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας κερδίζοντας εκτός έδρας την ομάδα του ΑΟ Ν. Στύρων με 3-2.
Σε έναν αγώνα με ωραίο θέαμα και από τις δύο ομάδες χωρίς σκοπιμότητες και εναλλαγές στο σκορ η ομάδα μας προηγήθηκε στο 16΄με ωραία ενέργεια και σουτ πλασέ του Μικράκη.
Η χαρά του γκολ για την ομάδα μας  κράτησε λίγο και στο 19΄Αλεξίου έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω και στο 23 από ωραία σέντρα...
του Νάνου ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έκανε το 1-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες συνέχισαν το ωραίο ποδόσφαιρο με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες να δημιουργούνται φάσεις και στο 56΄ η ομάδα των Ν. Στύρων με τον Τραχιώτη να ισοφαρίζει σε 2-2.
Η ομάδα μας δεν είχε πει την τελευταία λέξη και στο 70΄ο Μικράκης έκανε το 2-3 που διατηρήθηκε έως το τέλος του αγώνα παρόλο που και οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις για γκολ
Καλή η διαιτησία των κ. κ. Ντούρα, Δούκα και Μούτουπα.
Α.Ε.Λ.
Καρύμπας , Κόλλιας, Κουρούπης, Ρωμανός, Ματσούκας (71΄Σίμος),  Ντούρμας , Μικράκης,  Παπαγεωργίου (89΄ Καπουρίτης ), Νάνος (82΄ Γκούμας), Νικόλαρος  (79΄ Μπαρίτας ), Ndoi,
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή 3/11 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου με τον ΑΟ Δύστου.

      ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΉΜΑΤΩΝ  Κ 16 ΜΕ 6-0 ΤΗΝ ΑΚΑΔ. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ/ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΤΩΝΤΑ  ΚΑΙ Κ14 ΜΕ 10-5 ΤΟΝ ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ
Με νίκη ξεκίνησαν οι ομάδες Κ16 και Κ 14 στα αντίστοιχα πρωταθλήματα κερδίζοντας, η Κ16 την Ακαδ. Ν. Αρτάκης/Αστέρα Βατώντα με 6-0 και γκολ των Καπουρίτη (3), Ndoi, Γκούμα, Ρωμανού και η ομάδα Κ 14 τον ΑΣ Ερμήλιος με 10-5 και γκολ των Αρτσίτα (5), Σταγάκη (4),  Ρουμελιώτη.
Τα γκολ για τον ΑΣ Ερμήλιος σημείωσαν οι Πετράκης (3) Καλαμάρας και αυτογκόλ ο Παπουτσής.