Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

"Παντελονάτος" ο Αυλωνίτης

Συγνώμη, αλλά επειδή εδώ και μέρες έχουμε ακούσει πολλά, για την συνεργασία ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ και Αυλωνίτη, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα και να γράψουμε την άποψη μας για τα όσα διαδραματίσθηκαν και παραιτήθηκε ο προπονητής.
Κύριοι ο πρόεδρος κύριος Βαγιάννης δεν μπορεί να....
καλυφτεί με το να λειτουργεί όπως λειτουργεί. Το να μην στέλνει δελτία τύπου σ΄ εμάς, δεν τρέχει τίποτα. Δεν τα χρειαζόμαστε.
Χθες το βράδυ σε καφέ στην περιοχή στα τένις συναντήθηκε ο προπονητής κύριος Αυλωνίτης με ποδοσφαιριστές του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, οι οποίοι και προσπάθησαν να τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα.
Ο κύριος Αυλωνίτης ξεκαθάρισε την θέση του και είπε πως δεν μπορεί να συνεχίσει γιατί κάποιοι δεν κράτησαν τον λόγο τους.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, πολλοί προπονητές αν ήταν στην θέση του Αυλωνίτη, δεν θα έφευγαν με τίποτα, αφού τα χρήματα ήταν καλά. Προτίμησε να τιμήσει τα παντελόνια του λοιπόν, παρά τα χρήματα και να μείνει να κοροϊδεύει τον κόσμο.
Αυτή είναι η δική μας άποψη κι ας παρεξηγηθεί όποιος θέλει.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο πρόεδρος κύριος Βαγιάννης μάλλον δεν θα πει αλήθειες στον κόσμο, ούτε προφανώς θα ψάξει να βρει ποιος έβρισε μέλος της διοίκησης και ποιος έβρισε και τον μέχρι χθες γυμναστή.
Ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ έχασε το περιτύλιγμα και αυτό επειδή κάποιοι βρήκαν καλάμια και τα καβάλησαν.