Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και φυσικά να έχετε την υγεία σας. Σήμερα έχει ποδόσφαιρο και ο ΗΡΑΚΛΗΣ πάει ΓΥΜΝΟ και να δούμε αν ο Ημίθεος θα παραμείνει μόνος πρώτος στην βαθμολογία ή "θα έχει κάποιο ατύχημα"....  Ο Ημίθεος θα έχει μαζί του το ρόπαλο, αλλά θα δούμε αν το χρησιμοποιήσει ή θα κρατήσει σε αγωνία τους φίλους του όπως έγινε στο Προκόπι.

- Σήμερα και ο αγώνας του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ ο οποίος θα υποδεχθεί την ΔΟΞΑ  ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ.. Ο πρόεδρος κύριος Κατσινόπουλος πάντως επειδή ακούσθηκαν πολλά είπε: "Ο τελευταίος που θα φύγει  από τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ θα είναι ο προπονητής κ. Καρβέλης. Εγώ θα πηγαίνω στο γήπεδο χωρίς άγχος και θα χαίρομαι την ομάδα και το ποδόσφαιρο γενικότερα".

- Ενοχλεί πολλούς ο τρόπος με τον οποίο τα καταφέρνει η κυρία Βάκα και έχει πάντα πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κυρίες και  κύριοι δεν είναι μόνο ο τρόπος της δημάρχου κυρίας Βάκα, αλλά είναι και το ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι υπηρετούν τους δημότες και όχι κόμματα ή παρατάξεις ή αρχηγούς. Στο τέλος κάποιοι θα μείνουν μόνοι τους.

- Θεός είσαι κύριε Νίκο μας. Τώρα με ανεβασμένη ψυχολογία και με την ομάδα να είναι σταθερή αξία όπως δήλωσες, κάνε αυτό που πρέπει. Πήγαινε στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ και πάρε διπλό, να τους τρελάνεις όλους και να οδηγήσεις την ΣΚΕΠΑΣΤΗ στην πρώτη της ήττα. Πάντως μέχρι το τέλος του Α΄ γύρου έχουμε  9 αγωνιστικές και αφού σε 6 αγώνες οι ομάδα έχει 9 βαθμούς γιατί να μην φτάσει και να ξεπεράσει τους 20 βαθμούς στους πρώτους 15 αγώνες;;;;;

- Τελικά τι έγινε στον ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ; Θα συνεχίσει με τον κύριο Μαύρο στον πάγκο; Κύριοι έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και φοβόμαστε πως κάποιοι θα πάτε από την απογοήτευση στην κατάθλιψη.