Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό μήνα. Να είσθε όλοι καλά. Παρασκευή σήμερα και επιτέλους έφυγε το Καλοκαίρι και βρισκόμαστε πλέον στο Φθινόπωρο. Αυτή η βροχή θα βοηθήσει ή θα δημιουργήσει ....
προβλήματα στις ομάδες ποδοσφαίρου; 

- Φαγώθηκε ο φίλος μας από το Αλιβέρι για το θέμα με τον Γκερσι. Είναι ποδοσφαιριστής του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ παίζει δεν παίζει μας είπε και δεν αμφισβητούμε τα λόγια του.  Ο πρόεδρος πάντως είπε την άποψή του. 

- Να συνεχίσεις να βγάζεις κακία και να διαδίδεις διάφορα, κύριε, αλλά να ξέρεις πως πλέον το πουλάκι πέταξε κι δεν είναι στην φωλιά του. Είναι αργά δηλαδή για σένα και να ξέρεις πως τα πουλάκια κελαϊδούν και μακριά από την φωλιά τους. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα και καλό κουράγιο για τα δύσκολα.

- Τι παιδιά κι αυτά. Είναι δυνατόν ο ένας να είναι υπεύθυνος γραφείου βουλευτή, ο άλλος ποδοσφαιρικός παράγοντας και να τρέχουν πακέτο, σε γραφείο σε ισόγειο πολυκατοικίας γι να λένε σε άλλον παράγοντα τα μαντάτα, για να κάνει διαδικασίες; Ούτε η χειρότερη κουτσομπόλα της γειτονιάς δεν τα κάνει αυτά. 

- Η επόμενη εβδομάδα, δεν ξέρουμε αν είναι με χειμωνιάτικο καιρό, αλλά τα μηνύματα που παίρνουμε από  την ΕΠΣΕ, λένε πως εκεί θα έχουμε καλό καιρό. Το περιμένουμε πως και πως αυτό, γιατί θα πρέπει ΟΛΟΙ να πάψουν ν΄ ακούνε ρουφιάνους και αυτούς που ρίχνουν δηλητήριο.