Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Το πως παίζει μια ομάδα ποδοσφαίρου στο γήπεδο, είναι θέμα του προπονητή και κανενός άλλου και γι΄ αυτό θα κριθεί. Όταν όμως ένας παράγοντας φωνάζει "άντε ξυπνήστε εκεί στον πάγκο", ο προπονητής θα μπορούσε ν μην του απαντήσει ή αν δεν μπορεί να κρατηθεί να του πει, "εσείς κύριε την δουλειά σας" και ....
δεν του λέει, "άντε γαμ----υ"!!!!!  Κύριοι αυτό δεν είναι ποδοσφαιρικός πολιτισμός και φυσικά η ομάδα σας με τέτοια δεν είναι οικογένεια.

- Δεν μας πειράζει τίποτα από αυτά που κάνει ο άσπονδος φίλος μας. Δεν μας πειράζει ακόμη κι όταν κάνει στάση για να φωτογραφίζει το αυτοκίνητο το οποίο ήταν στην άκρη του δρόμου εξ αιτίας βλάβης. Ας κάνει ότι θέλει, αλλά κουράζει τον φίλο μας ο οποίος έχει απέναντι το μαγαζί του και μας τηλεφώνησε νομίζοντας πως κάτι συμβαίνει.  Διαφήμιση μας κάνεις άσπονδε φίλε, αλλά δεν μας ενοχλεί τίποτα. Εμείς κρατάμε τα θετικά και τα υπόλοιπα θα διαπιστώσεις πως τα κρατάμε μέσα σας, γιατί πιστεύουμε πως όταν θα βρεθείς στα δύσκολα, θα θελήσεις να τα ξεχάσεις κι εσύ.

- Ολυμπιακοί δεν είμαστε αλλά οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί περίμεναν να δούνε τσόντα χθες στο αγώνα ΤΣΣΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο μπάσκετ, αλλά έκαναν λάθος, αφού ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κέρδισε. Ποτέ μη λες ποτέ λοιπόν, γιατί όλα μπορεί ν συμβούν.

-  Ο Αντώνης Αυλωνίτης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ και κάποιοι θα πρέπει να πούνε αλήθειες και να μην επιλέξουν την σιωπή..Θα πρέπει πλέον δημόσια να παραδεχθούν τα πάντα κι να ζητήσουν συγνώμη για τα πολλά λάθη.