Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Η Ευβοϊκή διαιτησία

Δυστυχώς στην διαιτησία δεν παίζουν πάντα οι άξιοι, αλλά πρέπει να παίζουν οι φίλοι, οι δικοί μας, αυτοί που δεν σφυρίζουν 50 50 αλλά και δεν πρέπει να παίζουν κι αυτοί οι οποίοι γράφουν όσα ακούνε και όσα βλέπουν!!!!
Αυτοί που μας υποστηρίζουν και μας λένε πάντα ΝΑΙ μπορούν να δηλώνουν σε ποιες κατηγορίες πρέπει να σφυρίζουν και θα γίνει το θέλημά τους!!
Κυρίες κι κύριοι εμείς δεν θα κλείσουμε το στόμα μας, γιατί δεν έχουμε μάθει να σκύβουμε το κεφάλι μας. Δεν μπορεί να βλέπουμε στα γήπεδα διαιτητές που είναι ....
βέβαιο πως δεν μπορούν να τρέξουν κι ν σφυρίζουν στην Α΄ Κατηγορία και να μην σφυρίζουν νέα παιδιά για να πάρουν ευκαιρίες.
Χθες πήραμε ένα μήνυμα το οποίο και μας έβαλε σε σκέψεις.
Μετά την αναφορά παράγοντα ομάδας, για το αν έπρεπε να αφήσουμε το παιδί μας να πάει στην σχολή διαιτησίας, μας τηλεφώνησε και διαιτητής ο οποίος μας είπε πως ζητήθηκε να μπει στην μαύρη λίστα και η κόρη μας!!!
Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει κυρίες και κύριοι. Αυτές τις μέρες θα μιλήσουμε με το παιδί μας και αυτό θ΄ αποφασίσει, Εμείς το κεφάλι δεν θα το σκύψουμε ποτέ και κανένας δεν θα βγάλει τ΄ απωθημένα στο δικό μας παιδί και στο παιδί κανενός.
Κάντε λιγ΄κι υπομονή και θ γρ΄ψουμε πολλά στο μέλλον.