Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Δεν ε'ιμαστε όλοι ίδιοι

Θέλουμε να στείλουμε την καλησπέρα μας στα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας κι να τους πούμε, αυτά που ήδη γνωρίζουν, αλλά για κάποιους λόγους τα προσπερνούν.
Κύριοι εμείς ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με τα προσωπικά και τα οικογενειακά σας και ποτέ δεν αναφερθήκαμε στις γυναίκες και τα παιδιά σας.
Ξέρετε όμως πολύ καλά, πως σημερινοί συνομιλητές και φίλοι σας, ήταν "χθες΄" απέναντί σας και κυκλοφορούσαν στα στέκια με αποδείξεις για χρήματα που....
έπαιρναν δική σας άνθρωποι και δικαίως έπαιρναν, αφού προσέφεραν υπηρεσίες.
Είναι αυτοί οι οποίοι έβριζαν και απειλούσαν εμάς όταν γράφαμε την άποψή μας και τους κατηγορούσαμε επειδή έθιγαν τις οικογένειές σας.
Μεταξύ αυτών και άλλος ο οποίος έκανε καμάκι και χυδαιολογούσε προς την γυναίκα σας και τώρα έγινε φίλος σας για να βρίζει εμάς.
Πείτε μας φτωχούς, πείτε μας κακούς, πείτε ότι θέλετε, αλλά ποτέ δεν θ΄ ασχοληθούμε με τα οικογενειακά και προσωπικά σας.
Ίσως αν το κάναμε, σήμερα να ήμασταν κι εμείς φίλοι σας, αλλά δεν τα γουστάρουμε αυτά και δεν τα χρειαζόμαστε για να παριστάνουμε τους κάποιους. Εμείς σας ευχαριστούμε για όλα και το εννοούμε και θα σας περιμένουμε εκεί που στρίψατε. Αν συναντηθούμε καλώς. Αν όχι, μακάρι να παραμείνουν καλοί σας φίλοι, οι όψιμοι φίλοι σας.