Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

.....σουτάκια

- Τελικά από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν λείπουν τα αντράκια σε χαρακτήρα.
Θέλουμε να συγχαρούμε την Κυρία (με το Κ κεφαλαίο) Αιμιλία Κουνή η οποία στηρίζει πραγματικά την ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με κάθε τρόπο και δεν μασάει από κανέναν και για....
τίποτα. Οι φίλοι της ομάδας να την προσέχουν σαν τα μάτια τους.

- Μετά από απαίτηση των φιλάθλων της ομάδας απομακρύνθηκε από την είσοδο του γηπέδου και την διαχείριση των εισιτηρίων ο κ. Λαθουράς και όταν έγινε αυτό, τότε και μόνο τότε οι φίλαθλοι πλήρωσαν το εισιτήριό τους και μπήκαν στο γήπεδο. Έτσι πληρώθηκαν οι διαιτητές και ο γιατρός του αγώνα. Ο κ. Μορίδης φυσικά δεν πήγε ούτε στ΄ αποδυτήρια να δώσει συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή και να τους ευχηθεί καλή χρονιά.

- Το επόμενο παιχνίδι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο Στάδιο Χαλκίδας είναι με τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και εκεί θα φανεί αν τελικά την ομάδα θ΄ αρχίσουν να την στηρίζουν οι πολλοί. Πριν από αυτόν τον αγώνα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την Τετάρτη θα παίξει στην Μακρυκάπα και την Κυριακή θα πάει στο Προκόπι. Αν σ΄αυτούς τους αγώνες η ομάδα πάρει 4 ή 6 βαθμούς τότε κατά την άποψή μας στον αγώνα με τον Ελλήσποντο στο Στάδιο θα βρεθούν τουλάχιστον 500 φίλαθλοι.