Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. Χθες είχαμε την ανακοίνωση του ονόματος υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας. Γυναίκα πρόεδρος λοιπόν και ο πρωθυπουργός κύριος Μητσοτάκης βγήκε τελικά κερδισμένος στο θέμα αυτό. Τώρα θα περιμένουμε τις ψηφοφορίες και πιστεύουμε πως τα περισσότερα κόμματα....
δεν θα πούνε όχι και έτσι θα έχουμε μια σύντομη διαδικασία.

- Χθες είχαμε και ποδόσφαιρο στην Εύβοια με τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ να κερδίζει τον ΛΗΛΑ  μέσα στο Βασιλικό και να έχει προβάδισμα στο θέμα πρόκρισης στον τελικό. Πάντως ο δεύτερος ημιτελικός στην Λάμψακο δεν θα είναι εύκολος και πρέπει ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ να προσέξει, αν δεν θέλει να βρεθεί εκτός τελικού.

- Άνετο απόγευμα για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΏΝ ο οποίος κέρδισε την ΔΡΟΣΙΑ με 4 - 0 και πήρε τους 3 βαθμούς. Στον άλλο αγώνα η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (0 - 2) πήρε την νίκη με 4 - 2 με αντίπαλο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του σε διοικητικό επίπεδο.

- Θυμάται κανείς την απόφαση για συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΠΣΕ; Εκτός από την πρώτη συνεδρίαση μετά την απόφαση αυτή, όλες οι συνεδριάσεις είναι με τις πόρτες ορθάνοιχτες!!! Αυτό το ΔΣ έχει μια σταθερή άποψη και ξέρει να στηρίζει τις αποφάσεις του!!!!!

- Κόπηκε και η βασιλόπιτα της ΕΠΣΕ χθες αλλά το φλουρί δεν βρέθηκε. Κάποιος είπε πως μάλλον θα είναι στο κομμάτι που έκοψαν για τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου!!! Αν κόπηκε τέτοιο κομμάτι εμείς θα κόψουμε τις φλέβες μας.!!!!