Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

......σουτάκια

- Το ότι μερικοί έχουν πλάκα, είναι γνωστό σε όλους. Το ότι επιμένουν στην πλάκα τους μας ξεπερνάει όλους. Αναφερόμαστε στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και σ΄ αυτούς οι οποίοι θέλουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στον πάτο, γι να κάνει μια νέα αρχή. Παπαριές. Με ποιον να κάνει νέα αρχή; Υπάρχει κάποιος που θέλει να ακουμπήσει την ομάδα; Ξαναέπιασε πάτο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τότε τον κράτησε όρθιο ο κ΄Γιώργος Μπούρικας, ο οποίος στην συνέχεια έφερε τον κ. Ταρνανά και άρχισε η κατρακύλα, αφού....
έπεσαν πάνω στην ομάδα οι ακρίδες και ήθελαν ποδοσφαιριστές τον 20.000 και 30.000 ευρώ και προπονητές των 4.000 και 5.000 ευρώ και ο κ. Ταρνανάς πλήρωνε.
Δεν υπάρχει πάτος για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κύριοι.  Πάτο πιάνουν αυτοί που διοικούν ένα άρρωστο σωματείο. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για κάποιους πρέπει να διαλυθεί και να παίξει στην Β΄ τοπική κατηγορία, ώστε να μπορούν να τον ελέγχουν και να κάνουν παιχνίδια.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να συνεχίσει αγωνιστικά, όπως είναι σήμερα με κάποιες προσθήκες και με κάποιες αποχωρήσεις αν χρειασθεί.
Αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα, θα σημαίνει δολοφονία και οι δολοφόνοι θα τιμωρηθούν.
Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει και στο επόμενο διάστημα μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος να προχωρήσει σε έλεγχο των πάντων και να κάνει ένα νέο διοικητικό και οικονομικό ξεκίνημα.
Ο προπονητής κύριος Παναγιώτης Τοκπασίδης σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποχωρήσει και φυσικά θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Θα συνεχίσει ως ο διαχειριστής της ομάδας, μαζί με την κυρία Κουνή, τον κ. Βασίλη Καρλατήρα, τον κ. Νίκο Πέτρου και όποιους άλλους θελήσουν να βοηθήσουν με την παρουσία τους.
Να προχωρήσει η ομάδα σε Γενική Συνέλευση και ν΄ αρχίσει η διαδικασία ελέγχου τουλάχιστον για τα τελευταία 10 χρόνια.
Να κληθούν οι ποδοσφαιριστές να δηλώσουν αν θέλουν να συνεχίσουν στην ομάδα ή όχι και η νέα διοίκηση ν΄ αποφασίσει για το αν θα μείνουν ελεύθεροι ή θα συνεχίσουν και ποιοι, με την προϋπόθεση πως από δω και πέρα θα παίρνουν τα συμφωνηθέντα.
Αυτοί οι οποίοι θέλουν να κλείσει το κεφάλαιο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ έχουν τους λόγους τους κι σίγουρα τους εξυπηρετεί η διάλυση.
Όποιος βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση, θα εκτεθεί.