Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Να στείλουμε την καλημέρα μας  και στην Δημοτική Αρχή και να ζητήσουμε να κάνουν έναν έλεγχο στον Δημοτικό φωτισμό, αλλά και στο δίκτυο ύδρευσης γιατί πιστεύουμε πως η κατανάλωση είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που θα έπρεπε και την οποία πληρώνουν οι δημότες. Δεν θέλουμε....
να γράψουμε περισσότερα, αλλά αν χρειασθεί θα επανέλθουμε.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αγωνιστικά πετάει και διοικητικά είναι σε καλοκαιρινή περίοδο και το αποδεικνύει το κοντομάνικο του εκτελεστικού!!!!! Λοιπόν φανταστείτε τι θα γίνει αν η ομάδα βρεθεί στην πρώτη 5άδα και με μικρή διαφορά από την 2η ομάδα.  Αν αυτό συμβεί τότε εκτελεστικοί και διοικητικοί θα φέρουν και την Εφη Θώδη για γλέντι!!!!! 

- Επιμένουμε. Αν όλοι  θέλουν καθαρά πρωταθλήματα στην Εύβοια, να τελειώσουν με τις μαϊμουδιές για να μην γράφουμε παράγκες και θυμώνουν.  Οι διαιτητές γνωρίζουν τους ποδοσφαιριστές κι αν δεν τους γνωρίζουν ας κάνουν τον έλεγχο που πρέπει.

- Μέλος του ΔΣ  ομάδας της Α΄ Κατηγορίας είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο κ. Γιώργος ο οποίος τηλεφώνησε και μας απειλούσε κι έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε την ΕΠΣΕ. Η επόμενη κίνηση θα είναι προς άλλη κατεύθυνση και η κίνησή μας αυτή δεν θα έχει επιστροφή. 

- Καλέ μας άνθρωπε, δεν έχουμε άποψη για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ. Έχουμε να δούμε την ομάδα από τον αγώνα με τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ. Θα πρέπει πάντως να κερδίσει μέσα στα ΤΡΙΚΑΛΑ για να μαζέψει βαθμούς. Απομένουν 12 αγώνες μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος  και το κακό είναι πως έχει εκτός την ΓΛΥΦΑΔΑ, εκτός τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ, εκτός και τον ΟΦΗ και τους δύο αγώνες με τα ΤΡΙΚΑΛΑ, πρώτα εκτός και την τελευταία αγωνιστική εντός.