Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

....σουτάκια

- Εμείς είμαστε υπέρ του διαλόγου και των εξηγήσεων, αλλά ενάντια στο να τραβάμε και να ξανατραβάμε ένα θέμα μέχρι να το ξεχειλώσουμε!!! Δεν υπήρξαμε ποτέ παπαγαλάκια της ΕΠΣΕ, αλλά ούτε και απέναντι στις διοικήσεις, όπως αυτοί οι οποίοι την πολέμησαν κι επειδή δεν κατάφεραν να την
διαλύσουν, προσπαθούν να το πετύχουν με τις ρουφιανιές τους και με τους νοσταλγούς της παράγκας.

- Ο κορονοϊός θα φύγει και να είμαστε καλά ώστε να ζήσουμε μέρες με το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο να πηγαίνει μπροστά με προτάσεις οι οποίες θα το αναβαθμίσουν και θα το οδηγήσουν εκεί που του αξίζει. Όταν με το καλό ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και η ΕΠΣΕ πάει στην ετήσια Γενική Συνέλευση, θα έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα πάντα, χωρίς τις φανφάρες κ΄ποιων οι οποίοι από σπόντα και κακώς βρέθηκαν σε θέσεις που δεν θα βρισκόταν ποτέ, αν δεν τους βοηθούσαν αυτοί που τους βοήθησαν.

- Όταν τελειώσει αυτή η περιπέτεια με την υγεία του Γραμματέα της ΕΠΣΕ κ. Γιώργου Πίσχινα και βρεθούμε χωρίς καραντίνα, θα ζητήσουμε μια συνάντηση μαζί του και πιστεύουμε πως θα γίνουμε σοφότεροι και περισσότερο χρήσιμοι. Με τον κύριο Πίσχινα οι συζητήσεις έχουν ενδιαφέρον και αυτή την φορά θα έχουν και ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού γνωρίζει πρόσωπα και ξέρει τον ρόλο του καθενός.