Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κσι φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Τίποτα δεν άλλαξε και τίποτα δεν θ΄ αλλάξει μέχρι να κερδίσουμε οριστικά τον πόλεμο με τον κορονοϊό. Μέχρι τώρα οι ειδικοί έκαναν σωστές προτάσεις, η κυβέρνηση τις υλοποίησε με τα σωστά μέτρα, γιατροί και νοσηλευτές τα έδωσαν όλα και έτσι ....
κερδήθηκαν όλες οι μάχες μέχρι σήμερα. Έμεινε λίγο ακόμη μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος με αυτόν τον αόρατο εχθρό. Αν συνεχίσουμε να ΜΕΝΟΥΜΕ στο ΣΠΙΤΙ τότε μαζί με την Ανάσταση του Χριστού μας θα ζήσουμε και την Ανάσταση όλων των Ελλήνων. Καλό Πάσχα.

- Ωρα 16:55 της Τετάρτης 08/04/2020 βρισκόμαστε στο Βασιλικό και παίρνουμε μήνυμα. Δεν ήταν από το 13033, αλλά από κάποιον αναγνώστη. Μας έγραφε: "Μόλις βγήκαν από το Δημαρχείο Ψαχνών, ο Μουρίνιο των φτωχών, με τον μπουκαδόρο . Μπήκαν στο αυτοκίνητο του μπουκαδόρου και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Έχεις παντού ρεπόρτερ Στέλιο"!!! 

- Μας κούφανε και μας ξάφνιασε ο αναγνώστης και τηλεφωνήσαμε στον κύριο Ψαθά, ο οποίος "έσκασε " στα γέλια, όταν του είπαμε για το μήνυμα. Μετά καταλάβαμε κι εμείς ποιους εννοούσε ο αναγνώστης και αρχίσαμε να γελάμε κι εμείς αφού μας άρεσε. Απαντήσαμε στον αναγνώστη και είπαμε πως μάλλον η αποστολή πήγαινε προς Σταυρό!!!!

- Ποιες ομάδες θα αναστείλουν την λειτουργία τους και δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα της περιόδου 2020-2021; Την περίοδο 2019-2020 είχαμε 71 ομάδες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Εύβοιας, με τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ να έχει αποχωρήσει και με τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΨΑΧΝΩΝ να έχει δηλωθεί, αλλά να μην έχει κατέβει ποτέ στο γήπεδο. Άποψή μας είναι πως στα επόμενα πρωταθλήματα δεν θα είναι πάνω από 65 - 68 ομάδες.