Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ  τουλάχιστον μέχρι 27 Απριλίου κι αν αυτό το τηρήσουμε ευλαβικά, τότε η ελπίδα να επανέλθουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα τον Μάιο θα είναι ζωντανή. Ας κάνουμε λιγάκι υπομονή κι ας
 μη δίνουμε σημασία σ΄ αυτούς που προκαλούν και ψάχνουν για  συνωμοσίες.  Αφήστε τους στην κοσμάρα τους και φροντίστε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και για τον συνάνθρωπό σας.



- Το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο μοιραία ακολουθεί την πορεία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Είχαμε την οικονομική κρίση, μας βρήκε η διοικητική κρίση στα της ΕΠΣΕ και πλέον αντί να ρίξουμε βάρος στην ποιότητα το ρίξαμε στους συμβιβασμούς, στο εμείς και οι άλλοι, στο οι κακοί και οι καλοί, στο οι έντιμοι και μη έντιμοι και στο η αλεπού εκατό και τ΄ αλεπουδάκια εκατόν δέκα.  Μπορεί να θέλουμε να έχουμε καλό περιτύλιγμα για το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο, αλλά το περιεχόμενο, είναι αυτό που περιγράφουμε.


- Η δική μας θέση είναι καθαρή και αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκάθαρη θέση ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Γιάννης Ρέτσας και αυτό γιατί προσπάθησε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες, αλλά τελικά ο χρόνος κύλισε και ο ίδιος δεν κατάφερε να ισορροπήσει ανάμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις. Έξω κυκλοφορούν τα πάντα και ο καθένας λέει ότι θέλει. Γιατί όλα αυτά; Γιατί η μία πλευρά θέλει να φορτώσει πολλά στον ταμία κύριο Παπαδάκη, η άλλη πλευρά στον γραμματέα κύριο Πίσχινα και θέλουν δεν θέλουν "τεμαχίζουν" το ΔΣ της ΕΠΣΕ και βλάπτουν σοβαρά το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο. 
Ποιες είναι αυτές οι δύο πλευρές; Η εξής μία. Κωλοτούμπες και νοσταλγοί της παράγκας ενωμένοι μεν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν, γιατί ο πρόεδρος, ο γραμματέας και τα περισσότερα μέλη του ΔΣ, τους ξέρουν κι από την κλή και από την ανάποδη.


- Καλημέρα στην δήμαρχο Χαλκιδέων την κυρία Έλενα Βάκα και τους συνεργάτες της στην Δημοτική Αρχή και την ευχαριστούμε ειλικρινά, γιατί αν και είναι μόλις 7 μήνες στο τιμόνι του Δήμου, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Δημοτών με τις πράξεις πλέον, αφού αυτή την εμπιστοσύνη την είχε κερδίσει και προεκλογικά. Η δήμαρχος αν και βρισκόμαστε σε μια υγειονομική κρίση, είναι κοντά στους δημότες και αυτή η δημοτική αρχή προχωράει στην υλοποίηση του προγράμματος. Είχαμε καθαρή θέση στις Δημοτικές Εκλογές και αυτό είναι γνωστό. Είμαστε περήφανοι γιατί η δήμαρχος και οι συνεργάτες της, δεν μας διέψευσαν και μακάρι να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος της θητείας τους.