Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση, αλλά για να είναι όλα αυτά καλά, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

- Αλλάζουμε κι εμείς το ύφος μας στα όσα θα γράφουμε, για να βοηθήσουμε, ώστε να βρείτε και το χαμόγελο μέσα από τα σχόλιά μας και να μην μαυρίσουμε περισσότερο, την παραμονή σας στο σπίτι. Θα το πάμε ....
αλλιώς αυτές τις μέρες και ευχόμαστε να βοηθήσουμε έστω και λίγο.

- Μπορεί το Θείο δράμα να το ζήσουμε αυτή την Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά η Ανάσταση Του Χριστού Μας θα έρθει την Κυριακή του Πάσχα. Υπάρχουν όμως κι άλλα δράματα τα οποία κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα βρούνε λύση. Η Άντζελα τραγούδησε το οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ, αλλά δεν έδωσε και πολλές εξηγήσεις. Αυτοί οι οποίοι διαλύουν την οικογένειά επειδή καψουρεύτηκαν  με μια άλλη, γιορτάζουν ή όχι; Μήπως γιορτάζουν τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα κλαίνε;; Μήπως πρέπει η Άντζελα να τραγουδήσει κάτι παραπάνω, ώστε κάποιοι οι οποίοι πάνε προς τα γεράματα, να σοβαρευτούν;;;

- Αυτές τις Άγιες Μέρες μπορεί ν΄ αγαπηθούν κι εκεί στην ΕΠΣΕ κι όταν φύγει ο κορονοϊός να έχουμε προσπάθειες ώστε ναα μην υπάρξουν "διαζύγια". Μακάρι να είναι αληθινοί οι ήχοι που φτάνουν στ΄ αυτιά μας. Να στείλουμε κι εμείς τις ευχές μας στο ΔΣ και το προσωπικό της ΕΠΣΕ, αλλά κι στις επιτροπές, στους παράγοντες, στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους διαιτητές ιδιαίτερα. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΥΓΕΙΑ.

- Την καλημέρα μας στην δήμαρχο Χαλκιδέων την κυρία Βάκα, στους αντιδημάρχους και στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις Δημοτικές Κοινότητες και τα Νομικά Πρόσωπα. Κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και μέχρι τώρα τα έχουν πάει καλά και ευχόμαστε έτσι να συνεχίσουν.  Ακούσαμε πως η δήμαρχος μόλις τελειώσει αυτή η περιπέτεια με τον κορονοϊό, ετοιμάζει εκπλήξεις και μία από αυτές είναι να δώσει σε ένα ΚΑΠΗ της Χαλκίδας, το όνομα ενός αυτοδιοικητικού  (μεταξύ μας, πρώην δημάρχου), αφού όλοι ξέρουμε πως προς τα εκεί τον σπρώχνουν συνεργάτες του!!!!