Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Δημήτρης Αναγνωστάκης

Από τότε που άνοιξε παρτίδες με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Αναγνωστάκης ακολουθεί τα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όταν είναι αντιπολίτευση, τα δίνει όλα και όταν έχει την εξουσία, κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει.
Κύριε Αναγνωστάκη, δεν φταίει ο Σπανός για το οδικό δίκτυο στην Εύβοια, ούτε και για όλη την Περιφέρεια. Εσείς ξέρετε πολύ καλά ποιοι φταίνε αφού υπηρετήσατε το ΠΑΣΟΚ που ήταν πολλά χρόνια κυβέρνηση κι ήσασταν Γραμματέας σε υπουργείο με...
κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Στην θητεία Σπανού έγιναν έργα στην Εύβοια και αυτό το διαπιστώνουν όλοι.
Εσείς περιμένετε θεομηνίες για να βγαίνετε να ρίχνετε τα βέλη σας, αφού αυτό θέλουν τα παπαγαλάκια που πιέζουν για τα ευρώπουλα.
Κύριε Αναγνωστάκη ο Σπανός κέρδισε τις εκλογές με την ψήφο των πολιτών και με μεγάλη διαφορά από εσάς και την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ. Συγνώμη δηλαδή, αλλά να σεβόμαστε και την ψήφο των πολιτών, εκτός κι αν θέλετε να πείτε πως όσοι ψηφίσαμε Σπανό είμαστε ηλίθιοι.
Οι πολιτικοί κρίνονται στις εκλογές και όχι από αυτούς στους οποίους εσείς τρέχετε για να μην σας πιάσουν στο στόμα τους.
Δημήτρη, είχες πει κάποτε πως θα παρέμεινες αυτοδιοικητικός. Δεν κράτησες τον λόγο σου και από τότε που έμπλεξες με κόμματα και κυβερνήσεις μπερδεύτηκες.