Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε κι φυσικά ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Θα κάνουμε λίγη υπομονή και πολύ σύντομα θα περάσουμε στην κανονικότητα και τότε θα πρέπει να είμαστε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ εδώ. Ο κορονοϊός είναι ο.....
εχθρός, είναι αόρατος, είναι ύπουλος, είναι επικίνδυνος. 

- Κυριακή σήμερα και δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι θα ήταν σε κάποιο Ιερό Ναό. Ας το ξεκαθαρίσουμε. Η πίστη θα μας σώσει. Ο Χριστός και η Παναγία μας περιμένουν την προσευχή μας, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να την κάνουμε στον Ιερό Ναό. Μπορούμε και στο σπίτι μας. Μπορούμε κι από εκεί να προσευχηθούμε για τον εαυτό μας, την οικογένειά μας και για όλο τον κόσμο. Δεν δίνουμε σε κανέναν ακραίο να είναι περισσότερο πιστός από εμάς.  Κάνουμε το σταυρό μας και ζητάμε από τον Θεό να μας βοηθήσει. Δεν χάνουμε την πίστη μας και στο τέλος θα κερδίσουμε.

- Πάμε τώρα και στα καθημερινά. Για την ΕΠΣΕ έχουμε πολλά μηνύματα και δεν θα τα κρατήσουμε για τον εαυτό μας. Επαναλαμβάνουμε πως δεν γράφουμε ψέματα και κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει το παραμικρό. Αυτοί που λένε πως δεν γράφουμε αλήθειες, είναι αυτοί της παράγκας οι οποίοι θέλουν να έχουν στα χέρια τους την ΕΠΣΕ και να την ελέγχουν. Τους ξέρουμε και έχουμε γράψει πολλές φορές τα ονόματά τους. Το λάθος μας δεν ήταν αυτοί. Όλα δείχνουν πως το λάθος μας ήταν πως πιστέψαμε στον κύριο Γιάννη Ρέτσα και τον στηρίξαμε φανατικά. Περιμέναμε πως δεν θα συνέχιζε αυτή την πορεία. Λένε πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Η δική μας ελπίδα δεν έχει πεθάνει, αλλά σήμερα ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας θ΄ αποφασίσει αν θα την δολοφονήσει ή όχι. Για μας ο χρόνος τελείωσε.

- Κυριακή σήμερα και δεν θα σας κουράσουμε πολύ. Αύριο θα γράψουμε πολλά, αλλά επιτρέψτε μας σήμερα να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μια σειρά.


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ