Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλοί σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και όλα θα πάνε καλά. Προς το τέλος Απριλίου θ΄ αρχίσει η χαλάρωση των μέτρων, αν την Μεγάλη Εβδομάδα δεν ξεφύγει η κατάσταση. Αν σεβαστούμε τα μέτρα, όλοι θα ....
επανέλθουμε στην κανονικότητα και το κυριότερο υγιέστατοι. 

- Το θέμα των προσφύγων ή μεταναστών ή λαθρομεταναστών θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην υπακούει στο κράτος και στα μέτρα που έχει επιβάλλει. Ασυλία δεν έχει κανείς. Όποιος δεν σέβεται τα μέτρα, θα πρέπει να έχει την αντιμετώπιση που έχει ο κάθε Έλληνας. Να πληρώνουν όλοι τα πρόστιμα και όταν πρόκειται για μετανάστες ή λαθρομετανάστες να τους στερεί το κράτος κάθε παροχή. Όποιος δεν δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στην χώρα που τον φιλοξενεί, να ξεκινούν οι διαδικασίες απέλασης χωρίς δεύτερη σκέψη.

- Γιατί αυτές οι αντιδράσεις στα όσα γράφουμε για την ΕΠΣ Εύβοιας; Καταλαβαίνουμε πως κάποιους τους χαλάμε τα σχέδια, αλλά αυτό εμάς δεν μας αφορά. Έχουν πλάκα μερικοί και πρέπει να είναι και λίγο χαζούληδες, αφού δεν μπορούν να κρυφτούν. Είναι μπουκαδόροι, είναι φίλοι των μπουκαδόρων, παριστάνουν τον φίλο του Ψαθά κι την ίδια ωρα τον φίλο του Παπακωνσταντίνου, του Ρέτσα, του Πίσχινα και άλλων!!!! Ας αποφασίσουν με ποιον τελικά είναι, γιατί είναι και τυλιγμένοι με καψουρόσκονη και μπορεί αυτό να τους οδηγήσει σε επιπλοκές!!!

- Τους δημοσιογράφους τους κρίνουν οι τηλεθεατές, οι αναγνώστες, οι ακροατές καθημερινά, ενώ τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης τους κρίνουν οι πολίτες μία φορά στα 4 χρόνια. Φυσικά οι δημοσιογράφοι ασκούν κριτική στους άρχοντες της αυτοδιοίκησης και ανάλογα δημιουργούν και ένα θετικό ή αρνητικό κλίμα γι΄ αυτούς. Όταν η κριτική μετατραπεί σε εμπάθεια και πάρει θέση ως εκδίκηση, τότε οι πολίτες το καταλαβαίνουν και πάνε κοντά στους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και μακριά από τους δημοσιογράφους.