Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

....φαπούλες

- Τι έγινε τελικά εκεί στο Μαντούδι με την ΤΕΡΝΑ; Απολύθηκαν οι εργαζόμενοι ή αποχώρησαν εθελοντικά με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως;; Τι έγιναν όλοι αυτοί οι οποίοι είχαν πάει στο Μαντούδι και οι οποίοι δεν συμφωνούσαν με αυτά που τους είπε ο Περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης; έκαναν την επαναστατική γυμναστική τους και είχαν και τα 5΄ δημοσιότητας ....
και αυτό ήταν όλο. Τους εργαζόμενους δεν τους είχαν ρωτήσει;;;;

- Το θέμα μας τώρα είναι γιατί ο διευθυντής της εταιρείας στο Μαντούδι δεν επέτρεψε την είσοδο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Χατζηγιαννάκη και τον συνεργάτη του κύριο Μπασινά;; Κυρίες και κύριοι, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, δεν είναι βουλευτικά γραφεία, ούτε γραφεία επιτροπών της Βουλής, για να μπαινοβγαίνουν κάποιοι. Μας προέκυψε εργατοπατέρας ο βουλευτής; Αλήθεια τον είχαν καλέσει οι εργαζόμενοι; Από πότε ο κ. Μπασινάς πήγε ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ; Υπεύθυνος του γραφείου του βουλευτή είναι, για να ξέρουμε τι λέμε.

- Όταν ένας εργαζόμενος χάνει την δουλειά του, δεν θέλει παρηγορητές, αλλά κάποιον ο οποίος θα του βρει δουλειά. Όταν μια επιχείρηση κλείνει, στόχος όλων πρέπει να είναι το να ανοίξει και πάλι κι να έχει προοπτική.