Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να κρατάτε τις αποστάσεις. Όχι σε μπουλούκια στις παραλίες και όχι χωρίς μάσκα στα λεωφορεία, τα τρένα κλπ. Προσέξτε, μήπως και φύγει το κακό ....
με τον κορονοϊό και ησυχάσουμε.

- Η Δημοτική Αρχή με δήμαρχο την κυρία Βάκα, τα πάει πολύ καλύτερα από τους πρώην κι αυτό το βλέπει κανείς με τα ματάκια του και όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι, δεν μπορούν να χαλάσουν την εικόνα. Είδαν λέει ένα φιδάκι έξω από τα δικαστήρια της Χαλκίδας και έβγαλαν απόφαση!!! Δεν έχουμε καθαριότητα και βγήκαν και φιδάκια!!! Γελάσαμε πάλι και μπράβο στους εμπνευστές αυτής της άποψης. 

- Δεν μας ενδιαφέρει το θέμα και μακάρι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι της ενημέρωσης, να έχουν ως χορηγούς παράγοντες οι οποίοι θέλουν να αποφύγουν σχόλια και κριτική, είτε είναι στην πολιτική, είτε είναι στο ποδόσφαιρο. Συμβαίνει κι αυτό στην Εύβοια, αλλά δεν είναι κακό. Λίγα από τον έναν, λίγα από τον άλλον, στο τέλος κάτι βγαίνει, αλλά να μην βγαίνει και η γλώσσα, αυτών που τα δίνουν κι αυτών που τα παίρνουν. Εμείς έχουμε άλλη σχολή. Καλές οι χορηγίες, αλλά όχι για να κλείνουν στόματα.

- Το ότι δεν γράφει κανείς άλλος για τα θέματα που αφορούν την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κααι την ΕΠΟ δεν μας απασχόλησε ποτέ. Εμείς ξέρουμε πως δεν γράφουμε ψέματα και τα υπόλοιπα είναι ανέκδοτα. Θα κριθούμε όλοι στην ώρα μας. Δεν είναι ψέμα το ότι οι ομάδες δεν πήραν τα 800 ευρώ, παρά τις δηλώσεις που έκαναν. Δεν είναι ψέμα πως η ΕΠΣΕ δεν έβγαλε ανακοίνωση για την εγγραφή των Σωματείων στο Αθλητικό Μητρώο Φορέων, ακολουθώντας την γραμμή των εξυγιαντών της ΕΠΟ.

- Να σημειώσουμε κάτι. Ο κάθε Δήμος και η κάθε Περιφέρεια και γενικότερα ο κάθε χορηγός δεν θα μπορεί να μοιράζει χρήματα σε Σωματεία που δεν είναι γραμμένα στο Αθλητικό Μητρώο Φορέων, γιατί αυτό θα είναι παράνομο και δεν θα μπορούν να το δικαιολογήσουν. Η ευθύνη της ΕΠΣΕ είναι τεράστια και επειδή ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας έχει σπουδάσει οικονομικά, αυτό το ξέρει καλά και δεν πρέπει να του το πει κανένας Αυγενάκης.