Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Υπομονή και προσοχή, ώστε να έχουμε την υγεία μας. Θα συνηθίζουμε να έχουμε την προσοχή μας στους κανόνες υγιεινής και να αποφεύγουμε τους χώρους...
όπου θα συχνάζουν πολλά άτομα.

- Τώρα το ποιος μιλάει για σενάρια και ποιος δίνει ελπίδες σε όλους, για άνοδο σε άλλη κατηγορία και για παραμονή και όχι υποβιβασμό, το ξέρουν και οι πέτρες και πάντως δεν είμαστε εμείς. Να δείτε που τελικά για να χωρέσουν όλοι, μπορεί να έχουμε πρωτάθλημα μιας κατηγορίας με 4 ή 5 ομίλους!!!! Το είχαμε γράψει για να το διασκεδάσουμε, αλλά κάποιοι είναι ικανοί για όλα!!!

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα, δεν ανήκει στην ομάδα εκείνων που κάποιοι τους σέρνουν από την μύτη. Έχει αποδείξει πως δεν έγινε δήμαρχος για να εκδικηθεί, ούτε για να καταστρέψει ότι είχε γίνει από προηγούμενους. Οι κύριοι και οι κυρίες που κυκλοφορούν και λένε πως τώρα θα κάνουν το δικό τους και η δήμαρχος θα κάνει αυτό που θα πούνε αυτοί, καλά θα κάνουν να το πάρουν αλλιώς, γι να μην εκτεθούν.

- Ο αντιδήμαρχος Ληλαντίου κύριος Δημήτρης Σέρρας, είναι σοβαρός και δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός. Τα γράφουμε αυτά γιατί τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορα για την χρήση της οικίας Παπαφράγκα, στην παλιά πλατεία του Βασιλικού. Κυρίες και κύριοι, η υπόθεση αυτή κρατάει χρόνια και κάποιοι οι οποίοι έβαλαν πλάτη για να έρθει στο δήμο αυτό το σπίτι και για να μεταφερθεί εκεί το αρχείο ΓΕΡΑΜΑΝΗ δεν είναι σήμερα στην ζωή. Η επισκεψιμότητα ενός τέτοιου χώρου θα είναι πολύ μεγάλη και το Βασιλικό θα κερδίσει πολλά και θ΄ ανέβει πολιτιστικά. 

- Αυτή η δημοτική αρχή, δεν κάνει συμβιβασμούς και ρουσφέτια, ούτε και θα συντηρήσει τις κόντρες, μεταξύ συλλόγων και προσώπων. Η δήμαρχος κυρία Βάκα θα προχωρήσει στην αναβάθμιση της παλιάς πλατείας του Βασιλικού, όχι για τα μάτια του κόσμου, ούτε για να "την κλειδώσει" όπως έγινε με τον Πύργο του Βασιλικού, αλλά για να είναι γεμάτη ζωή. Υπομονή και θα τα δούμε όλα, εκτός κι αν εμείς έχουμε κάνει μεγάλο λάθος, στην άποψή μας γι΄ αυτή την Δημοτική Αρχή.