Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Άρχισαν και τα μπάνια στην θάλασσα, αλλά να προσέχετε για να μην ξαναμπούμε πάλι σε αυστηρή ....
καραντίνα.

- Μια ανακοίνωση του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ ο οποίος συνεχίζει με το σπαθί του στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας, λέει πως οι διοικούντες έχουν σκεφτεί να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα, αφού ο δήμαρχος και γενικότερα η δημοτική αρχή, δεν αποφάσισε ακόμη να κάνει γήπεδο το χωράφι. Καλά κάνουν και φωνάζουν οι του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ, αλλά μέχρι εκεί. Να μην πατήσει φρένο ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ εξ αιτίας της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής.

- Εντάξει, αυτό το Καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για όλους, αλλά τίποτα δεν μας εμποδίζει να οργανωθούμε και αντί για πολιτιστικό Καλοκαίρι να ετοιμάσουμε πολιτιστικό Χειμώνα. Στο Βασιλικό κάθε χρόνο είχαμε μια όμορφη εκδήλωση με την ονομασία "Στις όχθες του ΛΗΛΑ". Αν δεν επιτραπεί για το Καλοκαίρι καλά θα κάνουν οι διοργανωτές να την οργανώσουν για τον Χειμώνα, αφού έχουμε το Κλειστό Γυμναστήριο και μάλιστα δίπλα στις όχθες του ΛΗΛΑ.

- Να μην έχουμε μπερδέματα κυρίες και κύριοι. Ο Δήμος Χαλκιδέων με τον ΔΟΑΠΠΕΧ, φροντίζει για τα γήπεδα που έχει στην ευθύνη του, αλλά ας μην ψάχνουμε κάτι να βρούμε, για να πούμε. Σε όλα τα γήπεδα έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις και φυσικά στο Στάδιο της Χαλκίδας όλα θα γίνουν. Στου Καλαμακίδη δεν μπορεί να γίνει τώρα κάτι, αφού είναι ενταγμένο στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και υπάρχει διαδικασία.

- Καλέ μας άνθρωπε, εμείς δεν διαθέτουμε οικονομική άνεση, ούτε για τραπεζώματα σε αρμοδίους, ούτε για να τους ενισχύσουμε οικονομικά ή με άλλου είδους παροχή, να τους πείσουμε να κάνουν αυτό που θέλουμε. Εμείς θα περιμένουμε να κάνουν τα θελήματα και απλά θα τους κράξουμε.