Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

....φαπούλες

- Υπάρχει διαφορά μεταξύ του πρώην αντιδημάρχου έργων κυρίου Καθαροσπόρη και του νυν αντιδημάρχου έργων του κυρίου Βασίλη Γουρνή. Η πρώτη διαφορά είναι το ότι ο Βασίλης Γουρνής  δεν αλλάζει παράταξη κάθε 4ετία και παραμένει πιστός στην ιδεολογία του και στα πρόσωπα. Μια άλλη διαφορά είναι το ότι ο Βασίλης ....
Γουρνής υλοποιεί το πρόγραμμα με το οποίο εκλέχθηκε η Δημοτική Αρχή και δεν κάνει έργα για να προβάλλει τον εαυτό του. Ο Βασίλης Γουρνής τρέχει για κάθε Δημοτική Ενότητα και δεν βάζει καμία σε προτεραιότητα ή σε αδιαφορία. Το μόνο κοινό που έχουν, πρώην και νυν είναι το ονοματάκι τους, αφού Βασίλης ο ένας, Βασίλης και ο άλλος.

- Το Βασιλικό έχει την δική του ομάδα μπάσκετ στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ και αυτή είναι ο ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ. Μια παρέα κάποιων φίλων, θέλησε να δημιουργήσει μια ομάδα μπάσκετ στο Βασιλικό ξεκινώντας από το γηπεδάκι που ήταν στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού. Μετά τα δύσκολα πρώτα χρόνια κι ενώ υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση παιδιών, ήρθε και το Κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο έδωσε φτερά στον ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ.  Η επιχείρηση "ΚΟΝΤΟΣ" με έδρα το Βασιλικό ήταν πάντα δίπλα στον ΓΑΣ και το λογότυπο "ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ" δέσποζε στο κέντρο του γηπέδου μπάσκετ στο Κλειστό. Η είσοδος σε κάθε αγώνα ήταν ελεύθερη και θα έπρεπε να μην πέφτει καρφίτσα στην κερκίδα. Ο ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ είχε την βοήθεια πολλών επαγγελματιών της περιοχής και δεν γνωρίζουμε αν οι διοικούντες έχουν στόχο και για παραπάνω κατηγορίες. Πάντως όταν ξεκίνησαν είχαν στο μυαλό τους μια ομάδα με παιδιά, μικρά και μεγάλα, από την περιοχή. Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν διάφορα και με τα οποία ούτε ασχοληθήκαμε, ούτε θέλουμε ν΄ ασχοληθούμε. Πιστεύουμε πως η διοίκηση του ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ξέρει τι κάνει και κάποια στιγμή με επίσημες ανακοινώσεις και όχι με σχόλια στο fb, θα απαντήσει και για τα σχόλια και για τους στόχους κι για όλα.