Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

....φαπούλες

- Τραγικοί ή μαλάκες; Τελικά τι είμαστε;
Γιατί πρέπει να περιμένουμε να γίνουν αιτήσεις, ν συγκροτηθεί επιτροπή, να περάσει να δει αν είσαι στους πληγέντες και άλλα τέτοια κουφά;
Θα έπρεπε δηλαδή να περιμένουν ΟΛΟΙ να γίνουν όλα αυτά και μέχρι τότε να είναι το σπίτι μέσα στην λάσπη, τα ρούχα και όλα αυτά να σαπίζουν μέσα στο σπίτι; Αλήθεια πόσο μαλάκες μας περνάτε; Υπάρχει κανείς που δεν ξέρει ποιοι έχουν πληγεί και αν έχουν ανάγκη έστω για τα ...
600 ευρώ;
Κύριε Σπανέ, κυρία Βάκα, κύριε Ψαθά, μην δείχνετε ικανοποίηση προς την κυβέρνηση. Απαίτηση να βοηθηθούν ΟΛΟΙ οι μόνιμοι κάτοικοι στις πληγείσες περιοχές. Ξέρετε καλά τους πάντες και τα πάντα.
Τα βοηθήματα να πιστωθούν άμεσα στους κατοίκους χωρίς διαδικασίες και μόνο με τις δικές σας υπογραφές.
Καμία οικογένεια δεν μπορεί να περιμένει τις όποιες επιτροπές. Όλοι προσπαθούμε να βγάλουμε τις λάσπες και να σώσουμε ότι μπορούμε.
Και κάτι ακόμη.
Να έρθει ο κάθε υπουργός να ηρεμήσει τα παιδιά μας, που είδαν με τα ματάκια τους την καταστροφή. Ελάτε να είσθε δίπλα τους όταν προσπαθούν να κοιμηθούν και βλέπουν τον εφιάλτη της καταστροφής.
Για να τελειώνουμε.
Οι ευθύνες της περιφέρειας και της κάθε δημοτικής αρχής, είναι τεράστιες.
Αφήστε λοιπόν τις διαδικασίες, γιατί η οργή του Θεού, θα έρθει να σας συναντήσει, αφού το άδικο, δεν το θέλει ο Θεός.
Τα δικά μας παιδιά, θα κουβαλάνε τον εφιάλτη στην ζωή τους και τα δάκρυα που τρέχουν από τα ματάκια τους "θα σας πνίξουν".
Οι πληγέντες θα ξαναφτιάξουν την ζωή τους, αλλά αν δεν κάνετε κάτι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, δεν θα ξαναφτιάξουν ποτέ τις σχέσεις τους μαζί σας.
Όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών, θα ζητάμε κι εμείς, αιτήσεις, υπεύθυνες δηλώσεις, Ε1 και ότι άλλο .ζητάτε εσείς, για να σς ψηφίσουμε!!!!
Προσωπικά δεν θέλουμε τίποτα και δεν περιμένουμε τίποτα.
Μας ξέρετε και σας ξέρουμε. Το ενδιαφέρον σας το είδαμε.
Θα προσευχόμαστε καθημερινά ώστε να σας έχει καλά ο Θεός και να ξέρετε πως αν συνέβαινε σ΄ εσάς αυτό το κακό, εμείς ένα τηλεφώνημα θα το κάναμε για να ρωτήσουμε για την υγεία σας και την υγεία των παιδιών σας.
Εμείς σώσαμε ότι μπορέσαμε μόνοι μας και θέλαμε να μην αφήσουμε τίποτα που να θυμίζει τον εφιάλτη. Φτωχοί ήμασταν και φτωχοί θα παραμείνουμε στις τσέπες μας, αλλά είμαστε πλούσιοι, αφού έχουμε δίπλα μας τα παιδιά μας.
Πάρτε εσείς και τα δικά μας όποια χρηματικά ποσά θα μας δίνατε μετά τις αυτοψίες σας και σας ευχόμαστε ειλικρινά να είσθε πάντα καλά.