Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο αγαθό από την υγεία, αλλά μαυρίζει η ψυχή σου, όταν έχεις μπροστά στα μάτια σου την καταστροφή που άφησε πίσω της η θεομηνία. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τα όσα βλέπουν τα μάτια μας και γι΄ αυτό λίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε. Θα στέλναμε κι ένα μήνυμα στον βουλευτή ....
του ΣΥΡΙΖΑ από την Σκύρο. Νεαρέ, αλίμονο αν περιμέναμε να γράφεις κάτι διαφορετικό στα δελτία τύπου. Για ποια συγνώμη μιλάς εσύ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έπνιγε την Ελλάδα σε μια κουταλιά νερό ή και χωρίς την κουταλιά; Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε αυτό που άξιζε από τον λαό και όταν έρθει η ώρα των εκλογών, θα πάρει και τα ρέστα.

- Χθες Τρίτη πέρασε από το Λευκαντί συνεργείο του υπουργείου υποδομών και κατέγραψε τις ζημιές σε σπίτια και καταστήματα. Αυτό δείχνει πως όλα κινήθηκαν γρήγορα και μπράβο στους αρμοδίους. Αυτό όμως που δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο, είναι το επίδομα των 600 ευρώ σε όλους τους πληγέντες, για να μπορέσουν να καλύψουν τα πρώτα τους έξοδα.

- Θέλουμε ειλικρινά να καταλάβουν όλοι πως όταν γράφουμε κάτι το εννοούμε κι δεν το γράφουμε για ν δημιουργούμε εντυπώσεις. Η δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Έλενα Βάκα ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και δεν γίναμε υποστηρικτές της μετά τις εκλογές. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον αντιδήμαρχο έργων κύριο Βασίλη Γουρνή. Λυπούμαστε όμως για συνεργάτες τους που θέλουν να συνομιλούν και "να έχουν στ΄ αγαπημένα τους", άτομα τα οποία ήταν φανατικά απέναντί τους στις εκλογές και απέναντι θα είναι και στις επόμενες. Εμείς πιστέψαμε και πιστεύουμε σ΄ αυτή την παράταξη και μαζί θα πάμε και στις επόμενες εκλογές, αλλά κάποια στελέχη αν δεν αλλάξουν πορεία, θα κάνουμε κάθε προσπάθεια, για ν΄ αλλάξουν πόστο.

- Θα είναι επιτυχία ή αν θέλετε μικρό θαύμα να δοθεί σε χρήση το Κλειστό Βασιλικού τον Νοέμβριο μήνα. Το γήπεδο των Φύλλων ελπίζουν οι αρμόδιοι να μπορέσουν να το δώσουν σε χρήση, τουλάχιστον για προπονήσεις. Θα χρειασθεί πάντως αρκετό χρόνο. Δυσκολότερα τα πράγματα στο γήπεδο Βασιλικού, όπου ως πρώτο μέλημα είναι να μπορέσουν να προστατέψουν τον πυλώνα ηλεκτροφωτισμού ώστε να μην πέσει. Θα πρέπει γρήγορα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες και για το 5Χ5 με συνθετικό χλοοτάπητα μπροστά από το γήπεδο του Αγίου Νικολάου, αλλά και ένα στο Βασιλικό.

- Να σημειώσουμε και κάτι για δημοσιεύματα, ανακοινώσεις κλπ, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με διοικήσεις ομάδων οι οποίες "παραχωρούν" γήπεδα που δεν τους ανήκουν!!!! Μας αρέσει που τέτοιες ανακοινώσεις τις χειροκροτούν και τα ΜΜΕ!!!  Τα γήπεδα ανήκουν στον Δήμο και την διαχείριση την έχει ο ΔΟΑΠΠΕΧ. Να προσέχουν κάποιοι, γιατί αν μετά ο ΔΟΑΠΠΕΧ αφιρέσει ώρες από την ομάδα τους και τους στείλει αλλού για προπόνηση, θ ξεχάσουν την καλή τους την καρδιά και την συμπόνοια.